H Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στο Inkefalonia.gr: "Από αυτή τη θέση θα βοηθήσω καλύτερα τα νησιά μας"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 17:05

H Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στο Inkefalonia.gr: "Από αυτή τη θέση θα βοηθήσω καλύτερα τα νησιά μας"

Ομόφωνα, χωρίς κάλπες, μια πολύ σημαντική θέση για την βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία είναι από χθες το απόγευμα είναι η νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μια επιβράβευση για την στάση της όλο αυτό τον καιρό, αλλά και γιατί εξελέγη για 4η συνεχόμενη φορά βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αυτή θέση. Είναι ιδιαίτερη τιμή να με εμπιστευτεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρότασή του αυτή να γίνει παμψηφεί αποδεκτή» μας δηλώνει η βουλευτής Κεφαλονιάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.


Η κα Θεοπεφτάτου, παραδέχθηκε πως ... όλο αυτό έγινε ξαφνικά! «Δεν με είχαν ενημερώσει καθόλου γι αυτό και ήταν χθες λίγη ώρα πριν την ΚΟ με κάλεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και με ρώτησε αν θέλω να είμαι η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Του είπα ότι απ’ όποια θέση με τοποθετήσει, έχω μάθει να δουλεύω και θέλω να συνεισφέρω. Είτε σε εμφανή θέση είτε σε αφανή είμαι διατεθειμένη να δουλέψω».
Η ίδια είναι έτοιμη για πολλή δουλειά: « Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να συντονιστεί το Κυβερνητικό έργο με το έργο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πρέπει να παράγουμε έργο».

«Με συγκινεί που έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση»

Η κα Θεοπεφτάτου, ξεκαθάρισε όσον αφορά τα... εσωτερικά του κόμματος πως «Δεν είμαι σε καμία τάση και δεν θέλω να είμαι σε καμία τάση» και εξήγησε πως αισθάνθηκε που ανέλαβε αυτή την υπεύθυνη θέση. «Πρέπει συντροφικά και ενωτικά προχωρήσουμε προέχουν τα προβλήματα και πρέπει, πρέπει να επικεντρωθούμε στο έργο που θα παράγουμε. Το σπουδαίο είναι έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση . Το να σε αποδέχονται 145 βουλευτές είναι κάτι που πραγματικά με συγκινεί» .

Η νέα Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκεται στην άκρη του τριγώνου μεταξύ του Προέδρου μεταξύ πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και γνωρίζει ότι «Είναι μεγάλη ευθύνη. Συναισθάνονται την μεγάλη ευθηνή που έχει αυτή η θέση. Όμως είμαι έτοιμη να δουλέψω και να πετύχω».

Τι ευθύνες και υποχρεώσεις φέρνει μαζί της αυτή τη νέα θέση; Η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης εξηγεί: «Θα έχω περισσότερες υποχρεώσεις από αυτή τη θέση και σίγουρα θα βοηθήσω καλύτερα τα νησιά μας. Το μυαλό μου είναι εκεί. Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Μπορεί να λείπω σαν φυσική παρουσία, αλλά η δουλεία θα γίνεται καλύτερα, γιατί θα μπορώ να βοηθάω περισσότερο τα νησιά μας".

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250