«Αρκείσιος»: «Η εστίαση του 23% “καλωσορίζει” τους ελέγχους του ΣΔΟΕ (και οχι μονο) στην Κεφαλονιά!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 14:33

«Αρκείσιος»:  «Η εστίαση του 23% “καλωσορίζει”  τους ελέγχους  του ΣΔΟΕ (και οχι μονο) στην Κεφαλονιά!»

Σωματείο Επιχειρήσεων Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης .                            «Ο Αρκείσιος» « Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ 23% ¨ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ¨ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ !!!!   »

Μετά από τα Capital Controls,τη σμίκρυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, επήρθε η μύωση του τζίρου .

Και ενώ έχουμε μπει στον Αύγουστο η τουριστική κίνηση θυμίζει Μάιο ,(ακόμα και στον καιρό) ,ήδη έχει ξεκινήσει η high season των ελέγχων .

Εφορία ,Υγειονομικό, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δήμος ,             Λιμενικό Ταμείο ,Αστυνομία ,Πυροσβεστική, Κτηματική Υπηρεσία, ΑΕΠΙ , κλπ. είναι πλέον οι μόνοι ¨πελάτες μας¨ και οι μόνιμοι ¨θαμώνες¨ των καταστημάτων μας .

Δεν είμαστε υπέρ της ανομίας ,της παραβατικότητας, και της ασυδοσίας ,δεν είμαστε κατά των ελέγχων και κυρίως δεν έχουμε τίποτα με τους υπάλληλους που τους διεξάγουν .

Ζητάμε όμως από την κυβέρνηση και το κράτος να δείξει το ίδιο σθένος ,πάθος ,αυταπάρνηση και δυναμισμό στον έλεγχο των ΜΕΓΑΛΩΝ φοροφυγάδων όπως λαθρεμπόριο – παραεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, παράνομο πλουτισμό δημοσίων προσώπων, Λίστα Λανγκάρντκ και άλλες λίστες και άλλες παρανομίες .

Ζητάμε από την κυβέρνηση και το κράτος να κατανοήσουν ότι η ανοιχτή μας πόρτα, που κάνει εύκολη την πρόσβαση στους εκλεκτές για την είσπραξη κάποιου μικρού προστίμου ,   σύντομα θα κλείσει .

 

Και η προσπάθεια για το κλείσιμο των μαγαζιών μας είναι μεγάλη από όλλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων .

 

Και όπως λέει ο σοφός λαός ...............

Το Ελληνικό Δημόσιο δεν αντέχει το κλείσιμο ούτε μιας ακόμα μικρής- μικρομεσαίας επιχείρησης !!!!!

Ο νοών ... νοείτω..........




00 inkefalonia general ad 300X250