Σύντομα αποφασίζει! Στα χέρια του Υπουργού η αίτηση για την επανέναρξη της γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα !

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 10:54

Ο αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας

Ο αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας

Στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού για θέματα Ναυτιλίας, Θεόδωρου Δρίτσα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (22/7), η αίτηση τους Κοινοπραξίας Ionian Group Ferries, που αποτελεί θυγατρική της Levante Ferries , όσον αφορά την επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκη – Σάμη - Πάτρα.

 

Η αίτηση που κατατέθηκε, περιλαμβάνει την έναρξη δρομολογίων για το χρονικό διάστημα από τις 28 Ιουλίου 2015 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015 με το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι οριστικό για το αν ο Υπουργός θα αποδεχθεί το αίτημα της εταιρίας. Όπως άλλωστε είναι φυσικό ο υπουργόςθα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα (ενδεχομένως μερικών ωρών, ή λίγων ημερών) για να σταθμίσει τους παράγωντες και να αποφασίσει αν τελικά θα ανάψει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη της συγκεκριμένης γραμμής που έχει διακοπεί από τις 31 Οκτωβρίου του 2012.

Η κίνηση με την κατάθεση της αίτησης, δείχνει την πρόθεση της εταιρίας για την επανεκκίνηση της συγκεκριμένης γραμμής, που τόσο έχει συζητηθεί τον τελευταίο καιρό.

Το inkefalonia.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει αν υπάρχει κάτι νεώτερο..

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250