Απόπειρα διάρρηξης στην Αγία Μαρίνα στα Βλαχάτα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:51

Απόπειρα διάρρηξης στην Αγία Μαρίνα στα Βλαχάτα

Νέο κρούσμα διάρρηξης σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Βλαχάτα, αυτή τη φορά στην εκκλησία του χωριού την Αγία Μαρίνα. Αυτή τη φορά την εκκλησία την έσωσε ο συναγερμός που άρχισε να χτυπά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Το περιστατικό συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν την ηρεμία της νύχτας σταμάτησε ο συναγερμός που άρχισε να χτυπά από την εκκλησία του χωριού. Όσοι πήγαν και έλεγξαν από την μπροστινή πόρτα δεν είδαν τίποτα.

Το πρωί όμως και με το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύφθηκε ότι είχε γίνει απόπειρα ληστείας. Οι επίδοξοι διαρρήκτες είχαν σπάσει με έναν σιδερένιο σταυρό που πήραν από τα μνήματα του νεκροταφείου του χωριού, το τζάμι από την πίσω σιδερένια πόρτα. Ουσιαστικό τις προθέσεις τους φρέναρε ο συναγερμός που χτύπησε εκείνη τη στιγμή και τους έκανε να σταματήσουν.


Αυτό πάντως είναι ένα γεγονός που πρέπει να προβληματίσει έντονα την αστυνομία, καθώς
είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε λίγες μέρες (πρώτα με την κλοπή των μπρούτζινων κρίκων από το νεκροταφείο των Βλαχάτων, εν συνεχεία την διάρρηξη στην εκκλησία στο Τραπεζάκι και χθες την απόπειρα στην εκκλησία στα Βλαχάτα).


Ετικέτες: