Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας την Τρίτη στην εκπομπή "Προκλήσεις" στο IΟΝΙΑΝ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 22:26

Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας την Τρίτη στην εκπομπή "Προκλήσεις" στο IΟΝΙΑΝ

Αυτή την Τρίτη, 9 Ιουνίου, η εκπομπή «Προκλήσεις» και το ΙΟΝΙΑΝ ανοίγουν δημόσιο διάλογο με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο, προσκλήθηκαν στην εκπομπή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου και Β' Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Γαργαλέας και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πρεβέζης, Κέρκυρας και Κεφαλονιάς οι κ.κ. Γιάννης Γιαμάς, Γιώργος Χονδρογιάννης και Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Αναπτύχθηκαν οι τρόποι συνέργειας ως λύση από τα οικονομικά αδιέξοδα του επιχειρείν σήμερα, ο ρόλος των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και των τοπικών προϊόντων στην ανάπτυξη, οι δράσεις των κατά τόπους επιμελητηρίων, η απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τα εμπόδια και οι λύσεις για τον επιχειρηματία. Κυρίως μπήκαν οι βάσεις δράσεις καινοτομίας και εξωστρέφειας.

Στη συζήτηση ειπώθηκαν αλήθειες που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν Έλληνα αδιάφορο.

Την Τρίτη στις 22:00 συντονιστείτε στο ΙΟΝΙΑΝ.




00 inkefalonia general ad 300X250