Το σωματείο ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων "Οι Πρόννοι" για τα συστήματα βιολογικού καθαρισμού αστικών λυμάτων του Πόρου.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 06:57

Το σωματείο ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων "Οι Πρόννοι" για τα συστήματα βιολογικού καθαρισμού αστικών λυμάτων του Πόρου.

Σωματείο ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων ''ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ '' Προς τον κ. εργολάβο του βιολογικού καθαρισμού Πόρου και πάντων υπευθύνων Για τα συστήματα βιολογικού καθαρισμού αστικών λυμάτων του Πόρου.

Χρόνια περιμέναμε, αυτό το μεγάλο ονειρεμένο έργο, είμαστε οι πρώτοι που το χειροκροτήσαμε και το υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή, αγωνιώντας την ολοκλήρωσή του, με μεγάλη υπομονή και κατανόηση αναμένουμε αυτό το έργο να υλοποιηθεί, κατανοώντας τις καθυστερήσεις και τις δυσκολίες του έργου.

Αυτό μου δεν δεχόμαστε και απαιτούμε να ολοκληρωθούν είναι τα ανοιγμένα χαντάκια, και το σημαντικό να ασφαλτοστρωθεί σε κάποια σημεία που έχει πέσει το τσιμέντο εδώ και μήνες.

Η τουριστική περίοδος έχει πλέον αρχίσει και δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρούνται οι λιγοστοί επισκέπτες και να αγανακτούν κάτοικοι και επιχειρηματίες. Παρακαλούμε λοιπόν τον κ. εργολάβο καθώς και τους κύριους υπεύθυνους να δώσουν λύσει στο αναγκαίο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας

Επ/ πρόεδρος , Γεώργιος Μεταξάς




00 inkefalonia general ad 300X250