Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Αφού γλιτώσαμε την οικονομική ασφυξία της 28ης Φεβρουαρίου, εγώ δεν φοβάμαι»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 17:37

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Αφού γλιτώσαμε την οικονομική ασφυξία της 28ης Φεβρουαρίου, εγώ δεν φοβάμαι»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στα ΜΜΕ του νομού η βουλευτής Κεφαλληνίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η κα Θεοπεφτάτου, έκανε μία εκτενή αναφορά στο Κυβερνητικό έργο και στην προσπάθεια που γίνεται με τους Θεσμούς, ώστε να επιτευχθεί μια συμφέρουσα για την Ελλάδα συμφωνία, ενώ παράλληλα έδωσε το στίγμα της για το δικό της κοινοβουλευτικό έργο των τελευταίων μηνών.

Η βουλευτής Κεφαλονιάς, εμφανίστηκε αισιόδοξη πως θα επιτευχθεί η συμφωνία με τους θεσμούς λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αφού γλιτώσαμε την οικονομική ασφυξία της 28ης Φεβρουαρίου, εγώ δεν φοβάμαι. Πιστεύω ότι θα πάει καλά η οικονομία και θα επιτευχθεί μία συμφέρουσα για την Ελλάδα συμφωνία με τους Θεσμούς».

Επίσης επεσήμανε πως: «Η Κυβέρνηση ανέλαβε πριν την ορκωμοσία της, την δύσκολη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και ήταν η μόνη που διαπραγματεύεται την ανθρωπιστική κρίση».

Κατά την βασική της τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην ρύθμιση των χρεών με τις 100 δόσεις που έχει επιτευχθεί, ενώ τόνισε πως είναι σε επεξεργασία η ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια». Επίσης αναφέρθηκε στην επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, στην κατάργηση του 5ευρου στα Νοσοκομεία, την τροπολογία που κατέθεσε για την ποσόστωση των μαθητών στην Κεφαλονιά, αλλά και στην αντιμετώπιση της Βίας.

Αναφερόμενη στα προβλήματα της Κεφαλονιάς, τόνισε πως «από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε έχω έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι εκρηκτικά και αυτά είναι η παιδεία και η υγεία με την υποστελέχωση σχολείων και Νοσοκομείων».

Το παρών στην συνέντευξη έδωσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ριζοσπάστες Ξανά" Μάκης Δημητράτος, ενώ δίπλα στη βουλευτή κάθισε ο επιστημονικός της σύμβουλος Γιάννης Βαρούχας.

Παρακάτω ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου


Record music with Vocaroo >>

DSC 0075DSC 0079DSC 0080DSC 0081


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250