Παραιτήθηκε από το Μαντζαβινάτειο ο υποδιοικητής Διονύσης Μαρκάτος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 19:57

Παραιτήθηκε από το Μαντζαβινάτειο ο υποδιοικητής Διονύσης Μαρκάτος

Τις 29 Ιανουαρίου 2015 μετά την Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, έθεσα στην διάθεση του Υπουργού Υγείας την παραίτηση μου. Ώστε ανενόχλητα ο νέος Υπουργός Υγείας να λάβει τις δικές του αποφάσεις. Η παραίτηση μου έγινε αποδεκτή και χθες μου παραδόθηκε το σχετικό Φ.Ε.Κ .


Ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου (Ιατρικό-Νοσηλευτικό-Διοικητικό) για την καλή συνεργασία που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Παλέψαμε όλοι για ένα καλύτερο Νοσοκομείο παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε και κατακτήσαμε πολλά.

Ευχαριστώ το Ίδρυμα του Νοσοκομείου και τον Πρόεδρο του Γεράσιμο Αλιβιζάτο όπως και τον Πέτρο Αλιβιζάτο για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος του Νοσοκομείου.

Ευχαριστώ τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου και τον Πρόεδρο του Γεώργιο Γερουλάνο για την αμέριστη βοήθεια τους στις προσπάθειες μας.

Ευχαριστώ την Ομογένεια της Αμερικής και του Καναδά για την Οικονομική τους βοήθεια προς το Νοσοκομείο και για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ τον Διοικητή του Γ.Ν Κεφαλληνίας και το Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων για την συνεργασία μας.

Ευχαριστώ όλους τους Συμπολίτες μας και τους φορείς του τόπου μας για τους κοινούς αγώνες, που όλοι μαζί δώσαμε προκειμένου το Νοσοκομείο να παραμείνει στον τόπο μας και να γίνει ακόμη καλύτερο.

Εύχομαι τέλος ότι το καλύτερο στην νέα Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250