Πλώρη για το Ιόνιο θα βάλουν σύντομα πλοία της Hellenic Seaways!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 15:04

Πλώρη για το Ιόνιο θα βάλουν σύντομα πλοία της Hellenic Seaways!

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτούν σύντομα οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, μετά τις δρομολογήσεις των ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ και ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αντίστοιχα στις παραπάνω γραμμές.

Αναλυτικά η HELLENIC SEAWAYS έχει καταθέσει αίτηση δρομολόγησης για το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στην γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος, με την ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων να μην αργεί.

Με την σειρά της η ελληνική πλοιοκτήτρια εταιρία του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, HELLENIC SHIPPING TRANSPORTES MARITIMOS LTD, φαίνεται πώς θέλει να εκμεταλευτεί την χειμερινή ακινησία του πλοίου, καταθέτοντας έτσι αίτηση δρομολόγησης του πλοίου στην γραμμή Κυλλήνη -Πόρος Κεφαλονιάς από 1/11/2015.

Εν τω μεταξύ οι ίδιες πάντα πηγές αναφέρουν πως το HELLENIC WIND, το ταχύπλοο της HELLENIC SEAWAYS που δρομολογείται στις Αζόρες το καλοκαίρι, μαζί με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, είναι πολύ κοντά στο ν' αγοραστεί από την HELLENIC SHIPPING TRANSPORTES MARITIMOS LTD. Για το φετινό καλοκαίρι πάντως θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους των Αζορων όπως έκανε και τις προηγούμενες χρονιές.

 
Πηγή: ellinikiaktoploia.net



00 inkefalonia general ad 300X250