Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Οι Πρόννοι": Ο νικητής της κλήρωσης στην έκθεση Metropolitan Expo

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 08:32

Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Οι Πρόννοι": Ο νικητής της κλήρωσης στην έκθεση Metropolitan Expo

Το  Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων &  Διαμερισμάτων                              ‘’ ΟΙ  ΠΡΟΝΝΟΙ’’ Πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου που είχαμε ανακοινώσει στην έκθεση  Metropolitan Expo  5.6.7. Δεκεμβρίου.  Υπήρξε  μεγάλη  συμμετοχή από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ο κλήρος είναι το νούμερο …79

Τυχερός / η , είναι   Γιαμάνης Αντώνης,  Για 4 διανυκτέρευσης  δωρεάν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Πόρο Κεφαλονιάς,για την περίοδο Μάιος η Ιούνιος του 2015 .

Για τους υπόλοιπους που δεν στάθηκαν τυχεροί , το  Σωματείο  Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων ‘’οι Προννοι’’ είναι στην ευχάριστη θέση να τους ανακοινώσει και να προσφέρει σε όσους συμμετείχαν στην κλήρωση,  - 20% για το μήνα, Μάιο , Ιούνιο ,Ιούλιο, Σεπτέμβριο, στα ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα στον Πόρο Κεφαλονιάς.

Παρακαλούμε για τις κρατήσεις στο, email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Με εκτίμηση

Επ/ πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς




00 inkefalonia general ad 300X250