Σύλληψη 3 νεαρών για τον εμπρησμό του πούλμαν του Ολυμπιακού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 09:47

Σύλληψη 3 νεαρών για τον εμπρησμό του πούλμαν του Ολυμπιακού

  Σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr συνελήφθηκαν χθες τρεις νεαροί 17,21 και 23 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για τον εμπρησμό του πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Μαϊου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Οι 3 νεαροί κατάγονται από την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για άλλη μία σημαντική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και του διοικητή της κ. Παναγιώτη Φιλίππου, καθώς έδρασε άμεσα και κατάφερε να προβεί σε συλλήψεις μόλις δύο μέρες μετά το συμβάν που δυστυχώς δυσφήμησε το νησί.

updated :

TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός του λεωφορείου που μετέφερε παίκτες ομάδας πόλο στο Αργοστόλι Συνελήφθησαν τρία άτομα, ανάμεσα στα οποία και ένας ανήλικος Εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός του λεωφορείου, που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των παικτών ομάδας πόλο αθλητικού σωματείου στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Κυπέλλου Πόλο αντρών Final 4, ο οποίος συνέβη το Σάββατο τα ξημερώματα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Αργοστόλι, τρεις νεαροί ημεδαποί, ένας 17χρονος, ένας 23χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά στο παραπάνω λεωφορείο που καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Η συμμετοχή τους στον εμπρησμό του λεωφορείου προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προσαγωγές υπόπτων και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις ημεδαποί τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-05-2012) πήγαν με το αυτοκίνητο του 21χρονου στο χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το λεωφορείο και έβαλαν σε αυτό φωτιά.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 17χρονος περιέλουσε με βενζίνη το πίσω δεξί λάστιχο του λεωφορείου και έβαλε σε αυτό φωτιά, ενώ ο 23χρονος ενεργούσε ως τσιλιαδόρος. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλλονιάς. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

 




00 inkefalonia general ad 300X250