Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Πέτρου Αλιβιζάτου ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 15:38

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Πέτρου Αλιβιζάτου ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την κοινή πορεία και την συνεργασία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα της θητείας μου ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. Παρά το μικρό διάστημα της παρουσίας μου στο λειτούργημα του Υφυπουργού αισθάνθηκα την βαρύτητα και την σημασία του Πολιτισμού και του Τουρισμού, ως δύο πραγματικών πυλώνων στήριξης της χώρας μας, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προβολής και ενίσχυσης της εικόνας μας στο εξωτερικό.

Αντιλήφθηκα την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των υποδομών και των ανθρώπων του πολιτισμού και του τουρισμού της χώρας και προσπάθησα, στο πλαίσιο του λίγου χρόνου μου στο Υπουργείο, να συμβάλω με όσες δυνάμεις διέθετα στην βελτίωση θεμάτων που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τα πεδία αυτά.


Ελπίζω στο μέλλον να γίνουμε μάρτυρες ουσιαστικότερων επεμβάσεων που θα προσφέρουν ελπίδα και προσδοκίες για πολύ μεγαλύτερα βήματα προόδου και αλλαγών για χάρη της χώρας μας και των ανθρώπων της.
Σκοπεύω να παραμείνω ενεργός πολίτης των όποιων εξελίξεων στα πεδία του Πολιτισμού και του Τουρισμού και όχι απλός θεατής, προσπαθώντας πλέον από διαφορετική θέση να συνεχίσω να προσφέρω, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου. Πλέον, τα στοιχεία επικοινωνίας μου θα είναι:


Διεύθυνση: Στρατηγού Ιορδανίδη 9, Παλαιό Ψυχικό, Τ.Κ. 154 52 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6749853 / 210 6741416 / 6932202588
Fax Επικοινωνίας: 210 6773955
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / http://www.petrosalivizatos.gr

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την συνεργασία μας ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και εύχομαι υγεία και δύναμη στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία!


Πέτρος Αλιβιζάτος

Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού