Η ΚΝΕ για τα ναρκωτικά: «Οι νέοι να απαιτήσουν ζωή ολόκληρη και όχι με… δόσεις»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 14:37

Η ΚΝΕ για τα ναρκωτικά: «Οι νέοι να απαιτήσουν ζωή ολόκληρη και όχι με… δόσεις»

«Υπάρχει λύσει με τη συμμετοχή όλων στον αγώνα εναντίον της ναρκωκουλτούρας» είπε σε όλους τους τόνους ο Γραμματέας Τομεακού συμβουλίου της ΚΝΕ Σπύρος Καμπίτσης  στη συνέντευξη που παραχώρησε η ΚΝΕ για τις θέσεις της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο πάνελ των ομιλητών και το μέλος του Τ.Σ. της ΚΝΕ Στάμω Δημητράτου, η οποία μίλησε με στατιστικά στοιχεία για την μάστιγα των ναρκωτικών. «Με πολύ μικρό κόστος ρίχνονται στις πιάτσες καθημερινά πολλά ναρκωτικά» τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε και εξειδικευμένα σε ναρκωτικά όπως το «σίσα» που παράγεται από υγρά μπαταρίας και που χαρακτηρίζεται ως η «κοκαΐνη των φτωχών».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Καμπίτσης, τόνισε πως: "καλούμε όλους και ιδιαίτερα τους νέους να απαιτήσουν ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις. Η τοξικομανία θα αντιμετωπιστεί ριζικά μόνο με την ανατροπή του καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση του Σοσιαλισμού. Ο τοξικομανής μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Η ΚΝΕ παλέυει πάντα για να μην υπάρχει συμβιβασμός της νεολαίας με το φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης».

Παράλληλα  ο Σπύρος Καμπίτσης κάλεσε και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της ΚΝΕ το καλοκαίρι, ξεκινώντας στις 28 Ιουνίου στη Σάμη και που θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτέμβρη.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη της ΚΝΕ


Audio recording and upload >>

DSC 0391DSC 0392DSC 0395


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250