Δήλωση Παύλου Παπαδάτου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 19:07

Δήλωση Παύλου Παπαδάτου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Φίλες και φίλοι Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας τη ΝΔ και ιδιαίτερα εμένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις χιλιάδες Νεοδημοκράτισες και Νεοδημο-κράτες που έδωσαν τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ έως και την καταμέτρηση της τελευ-ταίας ψήφου. Και τέλος όλους εκείνους τους υπέροχους ανθρώπους που από πολιτικοί ομοϊδεάτες μου, έγιναν φίλοι μου και συνόδευσαν κάθε μου βήμα, τους τελευταίους 15 μήνες.

Οι χιλιάδες φίλοι της ΝΔ που αγωνίστηκαν για την επικράτηση της μπορεί να είναι σίγουροι ότι ναι μεν χάσαμε τη μάχη αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου η Κεφαλονιά και η Ιθάκη εκλέξουν ξανά Νεοδημοκράτη βουλευτή.

Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ΝΔ της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, σας είναι γνωστά, όπως μας είναι επίσης γνωστοί οι λόγοι που συνετέλεσαν στην απώλεια της βουλευτικής έδρας και σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να τους αναλύσουμε. Γνωστοί είναι επίσης οι φύλακες που εγκατέλειψαν Θερμοπύλες ακριβώς την στιγμή που άρχιζε ο αγώνας, όπως επίσης είναι γνωστοί και αυτοί που εναντιώθηκαν στην νίκη της ΝΔ προκειμένου να διαφυλάξουν τα δικά τους συμφέροντα.

Σήμερα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους πίστεψαν σε μένα και τους απογοήτευσα, αλλά μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι κατέβαλα το 100% των δυνατοτήτων μου.

Φίλες και φίλοι της ΝΔ, από σήμερα κιόλας ας ξεκινήσουμε την ανασύνταξη δυνάμεων, από σήμερα κιόλας ας ξεκινήσουμε την επανίδρυση της τοπικής μας οργάνωσης, από σήμερα κιόλας ας ξεκινήσουμε το νέο μας νικηφόρο αγώνα για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ΝΔ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παύλος Παπαδάτος

Συγχαρητήρια

Kαι καλή επιτυχία στην νεοεκλεγμένη βουλευτή κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων της Κεφαλονιάς και της Ελλάδας γενικότερα.