Μήνυμα υποψηφίου ΛΑΟΣ Γεράσιμου Διαμαντάτου για τις εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 23:46

Μήνυμα υποψηφίου ΛΑΟΣ Γεράσιμου Διαμαντάτου για τις εκλογές

Η Κυριακή είναι μία μέρα που θα κοθορίσει το μέλλον της χώρας μας και κατ' επεκτάση το προσωπικό μας.Πλησιάζοντας την κάλπη πρέπει να σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί που μας έφεραν σε αυτήν την οικονομική κατάσταση σήμερα, ποιοι έπρεπε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Ποιοι σήμερα θα έπρεπε να σιωπούν και όχι με θράσος να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Την Κυριακή θα πρέπει να δείξουμε ότι ο ελληνικός λαός τιμωρεί όλους έκεινους που τους εμπιστεύθηκε και τον πρόδωσαν.

Αν ανατρέξουμε στην ιστορία οι Κεφαλλονίτες & Θιακοί ανέκαθεν έπαιζαν πρωταγωνιστίκο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας. Έτσι και σήμερα θα δείξουμε την αντίθεση μας σε όλα αυτά που συμβαίνουν.Θα δείξουμε ότι ο Κεφαλλονίτικος και Θιακός λαός στέλνει για εκπρόσωπο του στην Βουλή άνθρωπο με προτάσεις και σθένος να πολεμήσει για την ευημερία των νησιών μας.

Όλα τα παραπάνω με έχουν κρατήσει τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, που αγαπώ και δουλεύω για αυτόν ανιδιοτελώς. Δεν είμαι διάποντας αστέρας, ούτε λέω σε όλα ναι.Την πορεία μας ο καθένας μας την έχει δείξει, για αυτό λοιπόν ήρθε η στιγμή να δείξουμε τι σημαίνει Κεφαλλονίτης & Θιακός.

Φίλες και φίλοι, σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσετε με το χέρι στην καρδιά, οι Έλληνες για την Ελλάδα.

Διαμαντάτος Γεράσιμος

Υπ. Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δωρεές αντί διαφημιστικών φυλλαδίων

Από ό,τι μας είπαν πάντως τους σε κάποιους Κεφαλλονίτες πήγε η ακόλουθη επιστολή, η οποία εξηγούσε τους λόγους που δεν τυπώθηκαν διαφημιστικά φυλλάδια

Φίλες και φίλοι,

σε αυτές τις, δύσκολες ώρες που περνά η ΕΛΛΑΔΑ μας, θεωρώ ότι είναι χρέος μου να συμπαρασταθώ όπως μπορώ στους συμπολίτες μου. Αποφάσισα να μην εκτυπώσω διαφημιστικό φυλλάδιο.

Τα χρήματα της εκτύπωσης διατέθηκαν σε οικογένειες που είχαν ανάγκη στην Κεφαλονιά.




00 inkefalonia general ad 300X250