Συγκέντρωση – συναυλία του ΠΑΜΕ στο Αργοστόλι για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 20:54

Συγκέντρωση – συναυλία του ΠΑΜΕ στο Αργοστόλι για την Εργατική Πρωτομαγιά

Αφιερωμένη στον αγώνα των Χαλυβουργών ήταν η απεργιακή συγκέντρωση – συναυλία του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά. Στην κεντρική του ομιλία ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Μάκης Σπυράτος δήλωσε πως: «Εκ μέρους του ΠΑΜΕ σας απευθύνουμε ταξικό χαιρετισμό. Η σημερινή μας απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση, είναι αφιερωμένη στον αγώνα των χαλυβουργών και δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα.

Θέλουμε να δηλώσουμε την πίστη και την αποφασιστικότητά μας, στην προσπάθεια που δίνουν οι ταξικές δυνάμεις ώστε να οργανώσουμε από κοινού τον σκληρό και μακροχρόνιο αγώνα μαζί με τους Χαλυβουργούς του Ασπρόπυργου.

Για να αναχαιτισθεί η νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται μετά τις εκλογές. Για να συγκεντρωθούν δυνάμεις, και να συγκροτηθεί η λαϊκή συμμαχία που θα παλέψει να ανατρέψει την εξουσία του κάθε Μάνεση και της τάξης του, και θα φέρει στην εξουσία την εργατική τάξη.

Να πάρουμε από τους καπιταλιστές τα κλειδιά της οικονομίας, τα εργοστάσια, τις επιχειρήσεις, τα λιμάνια, τα καράβια, τις τράπεζες, όλο τον ενεργειακό και ορυκτό πλούτο, και να τα αξιοποιήσει για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζόμενων».

Ολόκληρη την ομιλία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου μπορείτε να την βρείτε στον σύνδεσμο taxikikefalonia.blogspot.com

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη "Φάμπρικα" από τη συναυλία, ενώ μπορείτε να δείτε και όλες τις φωτογραφίες από το συγκέντρωση.

https://www.youtube.com/watch?v=b5ATdWHmIeo




00 inkefalonia general ad 300X250