Η συντονιστική επιτροπή Αποδήμων Κεφαλλήνων ανακοινώνει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 08:22

Η συντονιστική επιτροπή Αποδήμων Κεφαλλήνων ανακοινώνει

Στην Αθήνα το Σαββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών οι εκπρόσωποι όλων των Κεφαλληνιακών Σωματείων του Λεκανοπεδίου Αττικής και Κεφαλλονίτες εκπρόσωποι του Πολιτικού, Επιστημονικού, Επιχειρηματικού, Εκπαιδευτικού και Καλλιτεχνικού κόσμου.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε εξετάστηκαν όλα τα θέματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί στο Νησί μας από τους καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν οι Κεφαλονίτες της Διασποράς προκειμένου να βοηθήσουν αποτελεσματικά και άμεσα τους δεινοπαθούντες Συμπατριώτες μας.

Η συνέλευση των Κεφαλλήνων συνέστησε Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Αλιβιζάτο Πέτρο, Βουτσά Κώστα, Βαλλιανάτο Τάσο, Μεταξά Γεράσιμο, Μιχαλάτο Γιώργο, Πατρίκιο Ζαχαρία και Σπαθή Ευάγγελο , την οποία εξουσιοδότησε να έρθει σε επαφή με όλους τους αρμοδίους στο Νησί και στην Αθήνα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο πλήρης συντονισμός των ενεργειών που πρέπει να αναληφθούν για να επιτευχθεί το ταχύτερο η αποκατάσταση των Ζημιών και να επανέλθει άμεσα ο τόπος στους κανονικούς του ρυθμούς.

Η επιτροπή μεταφέρει την εκφρασμένη συμπαράσταση της Κεφαλληνιακής παροικίας του Λεκανοπεδίου και των Συμπατριωτών μας απανταχού της Ελλάδας και δεσμεύετε να προβεί σε κατάλληλες ενέργειες για να φέρει σε πέρας επιτυχώς την εντολή που έλαβε.

Η Επιτροπή

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι

'Η συντονιστική επιτροπή Αποδήμων Κεφαλλήνων για την επόμενη Μέρα από τους σεισμούς' συνήλθε σήμερα τις 9 Φεβρουαρίου 2014 και συμφώνησε σε αρχικό προγραμματισμό των ενεργειών που θα προβεί τις επόμενες ημέρες.

Ήδη ήρθε σε επικοινωνία με τον ειδικό συντονιστή της κυβέρνησης κ. Δημήτριο Βαρτζόπουλο και καθορίστηκε συνάντηση μαζί του αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Κεφαλονιά.

Κατά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί συμφωνήθηκε να εξετασθούν ενδελεχώς όλα τα θέματα τα οποία εκκρεμούν σε συνδυασμό με τις διαπιστώσεις του κατά τη παραμονή του στο νησί.

Η συντονιστική επιτροπή Αποδήμων Κεφαλλήνων για την επόμενη Μέρα από τους σεισμούς


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250