Το δημοτικό συμβούλιο των … ερωτήσεων!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 23:09

Το δημοτικό συμβούλιο των … ερωτήσεων!

Το δημοτικό συμβούλιο των ερωτήσεων, αλλά όχι των τοποθετήσεων, της ουσίας και των απαντήσεων έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην αίθουσα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το οποίο είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το inkefalonia.gr. Με μοναδικό θέμα τους σεισμούς που έπληξαν το νησί, τον συντονισμό και τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων, το δημοτικό συμβούλιο κινήθηκε για άλλη μία φορά στα... ρηχά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στημένο με προχειρότητα, ένα δημοτικό συμβούλιο που θα έπρεπε να έχει διεξαχθεί στο «πληγωμένο» Ληξούρι , δεν κατάφερε να δώσει τις απαντήσεις που όλοι περίμεναν.

Το μόνο θετικό, είναι πως κατά τη διάρκειά του κατέφτασαν οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας (ο κ. Βασιλόπουλος και η κα Οικονομάκου), οι οποίοι εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας παραχώρησαν στον Δήμο Κεφαλονιάς έναν ανατροπέα.

Κατά τα άλλα, τα ερωτήματα που έδεσαν οι σύμβουλοι στον Δήμαρχο ήταν σημαντικά. Ο δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, μάλιστα, κατήγγειλε στο σώμα πως ήδη στην Κυλλήνη έχουν καταφτάσει πολλές οικογένειες Ρομά και προσπαθούν να περάσουν στο νησί για ευνόητους λόγους.

Καίρια ερωτήματα έθεσε στον δήμαρχο , ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφορικά με τις αποζημιώσεις των πολιτών που έχουν πληγεί από τον σεισμό, αλλά και των επιχειρήσεων ( θα παρακολουθήσετε σε άλλο άρθρο όλα τα ερωτήματα του κ. Μιχαλάτου και τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν από τον δήμαρχο) που έχουν «τραυματιστεί¨» και βλέπουν τον τζίρο τους να ελαχιστοποιείται .

Σημαντικά τα όσα είπε και ο πράκτορας του πλοίου που φιλοξενεί τον κόσμο, ο οποίος πήρε τον λόγο και ανέφερε τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα από αυτό.

Ακούστε την ομιλία του κ. Μαλιαγρού

Ακούστε την ενημέρωση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση.

DSC 0093DSC 0095DSC 0097DSC 0098DSC 0099DSC 0100DSC 0101DSC 0102DSC 0105DSC 0110DSC 0114DSC 0118DSC 0123DSC 0126




00 inkefalonia general ad 300X250