Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κεφαλληνιακής αδελφότητας Πειραιά (εκόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 13:41

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κεφαλληνιακής αδελφότητας Πειραιά (εκόνες)

Κυριακή παραμονές των Χριστουγέννων, η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά άνοιξε για να υποδεχθεί τα παιδιά μας, τους γονείς τους, και πολλούς συμπατριώτες.

Η στολισμένη αίθουσα με τις μυρτσίνες, τα ελατόκλαρα, τα χριστουγεννιάτικα  μοτίβα, τα πολύχρωμα φώτα  και το δέντρο να φαντάζει σαν από παραμύθι, γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των μικρών μας φίλων που έτρεξαν στο κάλεσμα της Αδελφότητας να χαρούν και να περάσουν όμορφες γιορταστικές στιγμές.

Τα παιδιά της Αδελφότητας ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτή μας.

Το μουσικό Τμήμα με τους δασκάλους τους κ. Μ.Φιοράτου στο πιάνο και κ. Ζέρβα κιθάρα και μιά ομάδα παιδιών από το χορευτικό τμήμα, μας είπε τα κεφαλλονίτικα κάλαντα και τραγούδησε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Βαγγέλης Σπαθής  συνεχάρει  και  ευχαρίστησε τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν και  τόνισε ότι η Αδελφότητα στέκεται κοντά στα παιδιά και προσφέρει πάντα το καλύτερο. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και  καλές γιορτές.

Ακολούθησε η παράσταση που μαγεύει πάντα μικρούς και μεγάλους. Οι κλόουν με τα "μαγικά" τους. Εδώ κουνέλια από καπέλα, εκεί περιστέρια από μαντήλια, τραπέζια να αιωρούνται, αστείες καταστάσεις και τέλος διασκεδαστικά τραγούδια με τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν!

Κεφαλλονίτικη γιορτή χωρίς τρατάρισμα δε νογάτε(εννοείται) . Το τραπέζι στρώθηκε με ζεστές νοστιμότατες τηγανίτες (λουκουμάδες), κουραμπιέδες ,μελομακάρονα, γλυκά διάφορα και πορτοκαλάδα.

Ανταλλάζοντας ευχές και χαμόγελα τελείωσε και αυτή η όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ




00 inkefalonia general ad 300X250