Ψήφισμα – καταγγελία από τον Σύνδεσμο Υδραυλικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 12:40

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Κουμαριώτης

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Κουμαριώτης

Με την υπ΄ αριθ. ............. αναγγελία αναγκαστικής κατάσχεσης ακινήτου οι υπηρεσίες του ΙΚΑ με την συνυπογραφή του τοπικού ΙΚΑ προχώρησαν στην αναγκαστική κατάσχεση πατρογονικού ακινήτου αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την εχθρική & απάνθρωπη συμπεριφορά της τροϊκανής κυβέρνησης του άπληστου κράτους τους& την διάθεση των τραπεζών & ευνοημένων πλουτοκρατών να απαξιώσουν & να καταστρέψουν ακόμη & την ζωή των φτωχών εργατών & χρεοκοπημένων μικρών ΕΒΕ προς χάριν της ανταγωνιστικότητας & της κερδοφορίας τους.

Με λίγα λόγια φορτώνουν την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση & τις κλοπές τους ( χρηματιστήριο-σκάνδαλα-δομημένα ομόλογα )στις πλάτες & στην ζωή του φτωχού λαού. Σαν δημιουργικά κομμάτια του λαού μας & όχι σαν παράσιτα αντιστεκόμαστε στον αφανισμό & την απαξίωση των συναδέλφων μας. Δηλώνουμε ότι αντιστεκόμαστε στη βίαιη πολιτική που φτιάχνει ανέργους – πεινασμένους –άστεγους στον 21 αιώνα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1)Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών αποκτημένων με ιδρώτα & αίμα.
2) Να ανακληθούν τώρα οι κατασχέσεις.

3) Να παγώσουν τα χρέη των ΕΒΕ προς ΙΚΑ-εφορία-ΟΑΕΕ.
4)Να σταματήσει η κρατική τοκογλυφία με πρόστιμα & τόκους όσο διαρκεί η κρίση.

5)Τριπλασιασμό δόσεων από 44 σε 140.
6)Άμεση καταβολή ασφαλίστρων από μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις του νησιού & όχι διαγραφή τους & ευνοϊκή μεταχείριση προς αυτές.

7)Οι τοπικοί διευθυντές ας δείξουν την ικανότητα –παραγωγικότητα τους στην προηγούμενη παράγραφο & όχι στην εξόντωση των φτωχών ΕΒΕ.
8)Να πάψουν να εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες τους φτωχούς ΕΒΕ που τα προηγούμενα χρόνια ως εργοδότες ήταν οι αιμοδότες του ΙΚΑ.

9)Όσο οι κυβερνώντες & οι διοικήσεις του ΙΚΑ θα εξυπηρετούν την πολιτική του αφανισμού της αρρώστιας της κατάσχεσης –έξωσης εις βάρος των φτωχών ΕΒΕ θα μας έχουν απέναντι τους σε συμμαχία με τους φτωχούς εργάτες-υπαλλήλους.
10)Προς το παρόν η συμπεριφορά σας & πολιτική σας μας δίνουν το δικαίωμα να σας ανακηρύξουμε σε ΙΔΡΥΜΑ –ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ-ΑΚΙΝΗΤΩΝ εχθρικό προς τη ζωή & το μέλλον του λαού μας& όλους εσάς συνυπεύθυνους στο έγκλημα που πραγματοποιείται.

ΤΟ ΔΣ




00 inkefalonia general ad 300X250