Έτοιμοι για το βραδινό Live οι Imam Baildi!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 19:24

Έτοιμοι για το βραδινό Live οι Imam Baildi!

Απόλαυσαν ένα ωραιότατο γεύμα στο "Smart Café" στα Κοκκύλια, φωτογραφήθηκαν για το inkefalonia για τις ανάγκες της συνέντευξης και πλέον είναι έτοιμοι για το βραδινό τους Live στο «Ενετικόν». Οι Imam Baildi δεν είναι ένα συνηθισμένο συγκρότημα. Είναι περισσότερο ένα ιδιαίτερο project που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Είναι το αποτέλεσμα των πειραματισμών του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα πάνω σε παλιούς και καινούργιους ήχους. Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή

«Πραγματικά εδώ στην Κεφαλονιά είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας άρεσε που μόλις βγήκαμε απο το καράβι, είδαμε το πράσινο και το φαράγγι με τα πλατάνια. Ηταν υπέροχο το τοπίο» μας λέει ο Λύσανδρος όσον αφορά την Κεφαλονιά (άπαντες επισκέπτονται για πρώτη φορά) και έχοντας μόλις απολαύσει την πανακότα του παίρνοντας δυνάμεις για το βραδινό Live!

https://www.youtube.com/watch?v=rfhrhITARBU

"Εμείς ξεκινήσαμε γύρω στο 2000 εγώ με τον Ορέστη τον αδελφό μου και ουσιαστικά θέλαμε να κάνουμε αυτό που έκαναν οι παραγωγοί όπως ο dj Shadow και ο ΜOBY. Απλά εμείς σκεφτήκαμε να το κάναμε πάνω σε ελληνική μουσική» μας αναφέρει ο ένας εκ των δύο ιδρυτών του συγκροτήματος .

Το όνομά τους είναι εντελώς ασυνήθιστο και παραπέμπει σε φαγητό. Ο Λύσανδρος μας εξηγεί πώς αυτό προέκυψε: «Επειδή στην αρχή όλη αυτή η διαδικασία δεν είχε να κάνει πολύ στίχους, δίναμε ονόματα φαγητών στα κομμάτια μας. Έτσι προέκυψε και το Imam Baildi γιατί αντιπροσωπεύει τη μίξη διαφορετικών πραγμάτων και έχει σχέση με την Ανατολή».

https://www.youtube.com/watch?v=3xEAabTpl8U

Για το ξεκίνημα της πορείας τους και τα μελλοντικά τους σχέδια τονίζει:

DSC 0128

Οι Imam Baildi στο Smart Cafe στα Κοκκύλια

«Παίζαμε από μικροί και εγώ και ο αδερφός μου σε διάφορες μπάντες. Πάντα ασχολούμασταν και κάποια στιγμή κάτι που κάναμε προέκυψε να έχει ενδιαφέρον και έτσι έγιναν οι Imam Baildi. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλό σημείο για τον νέο μας δίσκο που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με δικά μας κομμάτια και remix».
Τι εισπράττει όμως κάποιος που πάει στα Live των Imam Baildi; «Ο καθένας έρχεται για διαφορετικούς λόγους να μας δει. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος φεύγει χαμογελαστός» .

Ας τους απολαύσουμε στο Ενετικόν!
https://www.youtube.com/watch?v=l2uLYFbDI00




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250