Σύσκεψη φορέων του τουρισμού στην αντιπεριφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 19:55

Σύσκεψη φορέων του τουρισμού στην αντιπεριφέρεια

Σύσκεψη των φορέων του τουρισμού κάλεσε σήμερα το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, όσον αφορά τα θέματα της υφιστάμενης και επερχόμενης τουριστικής πραγματικότητας, την μέχρι τώρα πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και την πολιτική και τις δράσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κα Ελπίδα Κατσαϊτη, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Αυγέρης, εκπρόσωπος από το Λιμεναρχείο, αλλά και ο τέως Νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος.

Στην αρχική του τοποθέτηση την οποία μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη πιο κάτω ο κ. Κουρής, αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν στο νησί, ενώ τόνισε πως χρειάζεται να γίνει καλύτερος προγραμματισμός αφίξεων των Κρουαζιερόπλοιων για καλύτερη αξιοποίηση της προβλήτας του Αργοστολίου. Επίσης έθεσε και θέμα επέκτασης του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς, ενώ αναφέρθηκε στον υπό κατασκευή δρόμο που οδηγεί από το Αργοστόλι προς το αεροδρόμιο και τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ακούστε την εισήγηση του κ. Σωτήρη Κουρή

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος παρουσίασε σε σλάιντ την τουριστική κίνηση στην Κεφαλονιά σε σχέση και με άλλους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι επαγγελματίες του τουρισμού που ανέπτυξαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αλλά και τις προτάσεις.

DSC 0330DSC 0331DSC 0332DSC 0333DSC 0334DSC 0335DSC 0337DSC 0339DSC 0346DSC 0349


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250