Παναγής Σιμωτάς: Η απόφαση, οι κάποια ακίνητη περιουσίαν έχοντες να..."σγουριστούν σαν χταπόδια στον μώλο" έχει ήδη ληφθεί

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 10:24

1280867 1380104408892364 985603789 n

Αρθρο του Παναγή Σιμωτά

Οικονομολόγου

Ατελείωτες, εξαντλητικές οι συζητήσεις γύρω από τους σχεδιασμούς και τις "διαρροές" για την τελική "φόρμα" της φορολόγησης των ακινήτων ! Οπωσδήποτε, το F/ B ελάχιστα ενδείκνυται για παρόμοιου είδους , οδυνηρές ,"κουραστικές" αναφορές-αναλύσεις ,αφού και -εκ των πραγμάτων- αποδεδειγμένα,"ο κόσμος ο πολύς " ψάχνει και...ψάχνεται, για κάτι πιο ευχάριστο, πιο ελκυστικό, πιο "εύπεπτο", πιο ζωηρά "χρωματισμένο"!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, "τηλεγραφικά" και για ό,τι αυτό αξίζει, μόνον σημειώνω και για όσους αρνούνται ακόμα να το εμπεδώσουν, ότι η απόφαση να κτυπηθούν αλύπητα ,οι κάποια ακίνητη περιουσίαν έχοντες, να ..."σγουριστούν σαν χταπόδια στον μώλο", όπως δια του ευφυούς λαού μας θα απεδίδετο, έχει ήδη ληφθεί από τους -ουσία - Διαχειριστές της ειμαρμένης μας !

Συνταγματικές επιταγές, νόμοι ηθικής, "απόρροιες" λογικής ,έμμεσες και άμεσες συνέπειες τέτοιων "θανατηφόρων" εφαρμογών , "επιστημοσύνη" της κάθε τέτοιας φορολογικής μελέτης , όλα τα πιο πάνω και εκατοντάδες άλλα τέτοια, θα γραφούν εις τα... παλαιότερα των υποδημάτων ,όλων εκείνων που μόνον στην ,με κάθε θυσία των "γυμνών και ανάρβυλων", εσπευσμένη συγκέντρωση ρευστού στοχεύουν , αποσκοπούν!

Οι Πολιτικοί ΠΡΕΠΕΙ να έχουν χρήμα άφθονο, στην Διαχειριστική τους Δραστηριότητα ! Το..."βιδάνιον" βγαίνει εύκολα και αρκετό, μόνον όταν υπάρχει "στίβα" από Χρήμα , στο μέσον του "τραπεζιού"!

Και είναι πολλοί οι προσβλέποντες στο τέτοιο..." βιδάνιον " !

ΙΔΩΜΕΝ!!




00 inkefalonia general ad 300X250