Διαβεβαιώσεις στους κτηνοτρόφους της Κεφαλονιάς, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από ΟΠΕΚΕΠΕ και Διεύθυνση Δασών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 18:02

Διαβεβαιώσεις στους κτηνοτρόφους της Κεφαλονιάς, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από ΟΠΕΚΕΠΕ και Διεύθυνση Δασών

Διαβεβαιώσεις στους κτηνοτρόφους ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των επιδοτήσεων, αλλά και των περιοχών βόσκησης, δόθηκαν σήμερα στην Αθήνα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη Διεύθυνση Δασών. Το πρωί της Δευτέρας, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του πρόεδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Αποστολάκου με την βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, τον επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, την δημοτική σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κα  Κατερίνα Κουταλά, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Φιοραβάντες, τον πρόεδρο των Κτηνοτρόφων  κ.Γεράσιμο Μινέτο, τον εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων κ. Σταύρο Δευτεραίο και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ανδρέα Καλαφάτη.

Στη συνάντηση, οι παρευρισκόμενοι πήραν διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα συνεχιστούν κανονικά οι επιδοτήσεις.

Εν συνεχεία, υπήρξε συνάντηση στην οδό Χαλκοκονδύλη με τον Γενικό Γραμματέα Διεύθυνσης Δασών, όπου και εκεί επισημάνθηκε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αναφορικά με τη βόσκηση στις δασικές περιοχές.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, μαζί με την Κατερίνα Κουταλά και τους δύο κτηνοτρόφους (Γεράσιμο Μινέτο και Σταύρο Δευτεραίο) συνέφαγαν αναλύοντας τα αποτελέσματα των συναντήσεων.

Γ. Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250