Υπολειτουργεί το Κ.Υ. Σάμης. Πρόταση να λειτουργεί έως τις 2 το απόγευμα και μετά να κλείνει!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 07:39

Υπολειτουργεί το Κ.Υ. Σάμης. Πρόταση να λειτουργεί έως τις 2 το απόγευμα και μετά να κλείνει!

Υπολειτουργεί ουσιαστικά το Κ.Υ. Σάμης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι ελείιψεις αγροτικών γιατρών ( υπάρχουν μόνο δύο που πρέπει να καλύπτουν και το Κ.Υ. Ιθάκης ), νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρου, καθιστούν λίαν προβληματική τη λειτουργία του και υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σάμης.  

Οι εφημερίες με το ζόρι "βγαίνουν", κάποιες από τις βάρδιες των οδηγών μένουν ακάλυπτες, οι γιατροί αναγκάζονται να καλύπτουν και εργασίες νοσηλευτικού προσωπικού και... καθαρίστρια το Κ.Υ. έχει μια φορά την εβδομάδα!!! Τα πράγματα αναμένεται να χειροτερέψουν με την συνταξιοδότηση κάποιων εκ του προσωπικού καθώς και με άδεια για προσωπικούς λόγους που πρόκειται να πάρει νοσηλεύτρια. Η διοίκηση του νοσοκομείου, εχτές (!!! ), ζήτησε με αίτηση προς το Υπουργείο Υγείας, την πρόσληψη μέσω προγραμμάτων, δύο νοσηλευτριών και δύο οδηγών... Να πούμε ότι έπεσε και η "ιδέα"... το Κ.Υ. να λειτουργεί έως τις 2 το απόγευμα!!! Η ιδέα φυσικά... απορρίφθηκε εν τη γενέση της.

Αναμένοντας τις όποιες εξελίξεις, θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε όποτε προκύψει κάτι... είτε θετικό, είτε αρνητικό!

Τάσος Καβαλλιεράτος - vlahatasamis.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250