Ανακοίνωση Φιλανθρωπικού Σωματείου «Υπαπαντή Του Κυρίου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 18:57

Ανακοίνωση Φιλανθρωπικού Σωματείου «Υπαπαντή Του Κυρίου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ « ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ » Στην συνεδρίαση του σωματείου που πραγματοποιήθηκε την 26/8/2013, με την προσφορά του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και της Ταμίας αποφασίσθηκε ομόφωνα:    

1ον  Ο πρόεδρος του σωματείου Παναγής Γεράκης  δικηγόρος να παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη, να διευκολύνει σε διοικητικές διαδικασίες και την πρόσβαση τους σε δημόσιες υπηρεσίες παρέχοντας δωρεάν τις υπηρεσίες του {όχι έξοδα που καταβάλει ο ενδιαφερόμενος} σε  ενδεείς οικογένειες, ηλικιωμένους, άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, άτομα υπολειπόμενα ψυχοσωματικά ή κοινωνικοοικονομικά, σε αλλόγλωσσους, ασθενείς και άτομα με αναπηρία .Για το σκοπό αυτό ορίσθηκαν συνεργάτες - ομάδα εργασίας του Παν. Γεράκη οι Σπυρίδων Σακαλής και Γερασιμούλα Κουμαριώτη-Γεράκη. Τηλ εξυπηρετήσεως Π. Γεράκη 26710-28724, Σ. Σακαλή 26710-23623 & 25915 κιν.6945544541, Γ. Κουμαριώτη-Γεράκη 26710-28536 κιν.6972729714 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2ον Η ΕΠΑ.Σ.Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς [ Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης ] στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης και σε συνεργασία με το Σωματείο «ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»  θα πραγματοποιήσει σειρά Σεμιναρίων που άπτονται Θεμάτων Υγείας και άλλων με έμφαση στις Α΄Βοήθειες με εισηγητές Ιατρικό Νοσηλευτικό και γενικά Επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται εντός ή εκτός Νοσοκομείου.
Με βάση τα παραπάνω και για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο [Φυσικό ή Νομικό πρόσωπο – Φορείς – Σωματεία – Συλλόγους – Σχολεία κλπ] που θα ήθελε να τα παρακολουθήσει να μας ενημερώσει – προτείνοντας ίσως και συγκεκριμένο θέμα. Σ. Σακαλή τηλ. 26710-23623 κιν.6945544541 και φαξ. 26710-25915
email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
3ονH ταμίας του σωματείου κ. Αικατερίνη Γαλιατσάτου Μαία εξειδικευθείσα θα επισκέπτεται ανά μήνα της αποκεντρωμένες περιοχές της νήσου στα λειτουργούντα αγροτικά ιατρεία και κατόπιν σχετικών ανακοινώσεων προς ενημέρωση των κατοίκων θα ενεργεί έλεγχο ΤΕΣΤ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ {PAP. TEST.} και θα παρέχει συμβουλές σε θηλάζουσες και επιτόκους, σε συνεργασία με το κέντρο υγείας Σάμης και το Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο Αθηνών  « ΑΛΕΞΑΝΡΑ»
   
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

               ΠΑΝΑΓΗΣ  Κ. ΓΕΡΑΚΗΣ                                               ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΣΑΚΑΛΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250