Βραδιές Jazz στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 10:07

Βραδιές  Jazz στην Κεφαλονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μια ιδιαίτερα επιτυχή μουσική έκπληξη επεφύλαξε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) στα πολιτιστικά δρώμενα του Νησιού μας , θέτοντας υπο την τιμητική Αιγίδα της μια Jazz Μουσική Τριλογία, που άφησε άριστες εντυπώσεις και στις τρεις Συναυλίες της. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013, στο μαγευτικό «θέατρο των Ταξιδιωτών» στο Λιμενοβραχίονα Αργοστολίου ολοκληρώθηκε η τριλογία της Μουσικής Jazz , όπου το εκπληκτικό μουσικό σχήμα Ionian Jazz Quintet, μετά τις επιτυχημένες Συναυλίες στον Πόρο και τη Σάμη, προσέφερε ποιοτικές μουσικές στιγμές στους Επισκέπτες και μονίμους κατοίκους του Νησιού, που είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

Στο τραγούδι η κ.Ελένη Βαλεντή, στο σαξόφωνο ο κ.Γεράσιμος Παυλάτος, στο πιάνο ο κ.Μάκης Τσώλης, στο μπάσο ο κ.Γρηγόρης Θεοδωρίδης και στα ντράμς ο κ.Σπύρος Παναγιωτόπουλος, όλοι τους εξαιρετικά προικισμένοι μουσικοί με διεθνείς περγαμηνές, ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία γνωστές μελωδίες από διάφορες περιοχές του κόσμου.
Την Επέτειο των 50 ετών από την ιστορική ομιλία του Dr. Martin Luther King " I Have a Dream", τον Αύγουστο του 1963 στο Lincoln Memorial της Washington D.C., ο Δήμος της Κεφαλονιάς τίμησε με σεβασμό , αφιερώνοντας το τελευταίο τριήμερο του Πολιτιστικού Αυγούστου στο νησί στην υπέροχη μουσική jazz.

Τη Συναυλία τίμησε με την παρουσία του ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και πλήθος κόσμου.

Jazz 2




00 inkefalonia general ad 300X250