Ο Δήμος Αργοστολίου γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη στην Πλατεία Βαλλιάνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026 13:54

Ο Δήμος Αργοστολίου γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη στην Πλατεία Βαλλιάνου

Ο Δήμος Αργοστολίου προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, από τις 17:00, στην Πλατεία Βαλλιάνου, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική και το συλλογικό γλέντι.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό και ποτό για όλους, ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Άγγελου Ανδρεάτου, καθώς και παραδοσιακές καντρίλιες που θα μας παρουσιάσουν ο Χορευτικός Όμιλος Ελειού–Πρόννων «Το Ξώμερο» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Βάλσαμος».

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλσαμάτων «Ο Βάλσαμος» θα προσφέρει στο κοινό παραδοσιακά ρυζόγαλα, συμβάλλοντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.

Ο Δήμος Αργοστολίου καλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή, τιμώντας τα έθιμα της Αποκριάς και ενισχύοντας το πνεύμα συνάντησης και χαράς.

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

Argostoli Carnival Geniki 2026 01




336 X 280

00 inkefalonia general ad 300X250