Ημερίδα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: «Σκοπός μας τα μέλη να βγουν από το σπίτι τους»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 09:36

Ημερίδα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: «Σκοπός μας τα μέλη να βγουν από το σπίτι τους»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, διεξήχθη στο ξενοδοχείο "Divani Karavel" των Αθηνών την Κυριακή το μεσημέρι. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Την ημερίδα παρουσίασε εξαιρετικά ο συμπατριώτης μας Θοδωρής Μωραΐτης, ενώ μίλησαν η κα Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Α΄ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική ΓΝΑ Αιγινητείου με θέμα «Ο ρόλος της Συμμόρφωσης στην Συνολική Αντιμετώπισης της ΣΚΠ» και η κα Νάντια Ζιαγκουβά, Κοινωνική Λειτουργός, Στέλεχος Υποστήριξης ΣΑμΣΚΠ με θέμα «ΕΟΠΠΥ – Τρέχουσα επικαιρότητα στα θέματα κοινωνικών και ασφαλιστικών παροχών».

Μετά το τέλος των ομιλιών, η κα Αναγνωστούλη δέχθηκε και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παραβρισκόμενων.

Το inkefalonia βρέθηκε στην ημερίδα και πήρε δηλώσεις της αντιπροέδρου του Συλλόγου κας Βάσως Μαράκα, η οποία όπως μας αποκάλυψε έχει Κεφαλλονίτικη καταγωγή και ονομάζεται Πεφάνη.

«Υπάρχουν πολλά μέλη στην Κεφαλονιά που κλείνονται στο σπίτι τους και δεν λένε για το πρόβλημα. Σκοπός μας είναι να βγάλουμε πολλά μέλη από το σπίτι τους» ήταν η δήλωσή της κας Μαράκα, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μέλη του συλλόγου να έρθουν στην Κεφαλονιά για να συναντήσουν  και να μιλήσουν με μέλη που ζουν στο νησί.




00 inkefalonia general ad 300X250