Συνελήφθη νεαρός αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 13:54

Συνελήφθη νεαρός αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Αργοστόλι

Συνελήφθη σήμερα (17.07.2013) το πρωί στο Αργοστόλι, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ένας 20χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διέπραξε ληστεία σε βάρος 79χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, ύστερα από άμεση κινητοποίηση και εκτεταμένες έρευνες, για την αναζήτηση του δράστη ληστείας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον δράστη και να τον συλλάβουν.  

Πιο αναλυτικά, χθες (16.07.2013) το βράδυ ο 20χρονος Βούλγαρος, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε την 79χρονη που κινούνταν πεζή, την έριξε στο έδαφος τραυματίζοντας την στο πρόσωπο και της αφαίρεσε στην συνέχεια ένα πορτοφόλι.

Η 79χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου νοσηλεύεται.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 20χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.




00 inkefalonia general ad 300X250