Επιτυχία στο σεμινάριο της ΕΠΑ. Σ Β. Νοσηλευτών
Άλλο ένα εξαιρετικά ομολογουμένως σεμινάριο πραγματοποίησε η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς (Κέντρο Εκπαίδευσης)σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας.
Η εξαιρετική εισήγηση των κ. κ. Ε. Ευαγγελάτου Συντονιστή Διευθυντή , Δ. Γεωργάτου Διευθυντή, Βασ Γεωργοπούλου, Επιμελήτρια Β, Β. Πλουμή, Οδοντίατρου Κ. Υ. Σάμης και Κ. Μπογιατζή Ειδικ. Παιδιατρικής δίκαια εισέπραξε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Η προσπάθεια ενημέρωσης πάνω στα τόσα επίκαιρα και σημαντικά θέματα Υγείας θα συνεχισθεί ικανοποιώντας αιτήματα τόσο των σπουδαστών μας αλλά και των κατοίκων του Νησιού μας.
Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ &υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σ.ΣΑΚΑΛΗΣ Π.Ε. Α'
Μοιράσου:





![Έφυγαν από κοντά μας [13/12]](/media/k2/items/cache/49b1a57d9e4e27daf89ff874e3a5dba6_M.jpg?t=20251213_121939)












