Συνάντηση για την ανάπτυξη της Σάμης και της Κεφαλονιάς: Διεκδίκηση λύσεων για τα απενταγμένα έργα και νέες εντάξεις

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025 10:24

Συνάντηση για την ανάπτυξη της Σάμης και της Κεφαλονιάς: Διεκδίκηση λύσεων για τα απενταγμένα έργα και νέες εντάξεις

Την Πέμπτη 22 Μαΐου, μαζί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή συμμετείχα σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΠΔΕ και ΕΠΑ), κα Κατερίνα Οικονόμου.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Σάμης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Αντιδήμαρχος Σάμης κ. Σπύρος Σπαθής.

Συζητήσαμε διεξοδικά τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις απεντάξεις έργων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλά και την ευρύτερη ανάγκη στήριξης των τοπικών αναπτυξιακών προσπαθειών στη Σάμη και γενικότερα στην Κεφαλονιά.

Θέσαμε με σαφήνεια τα αιτήματα, αναδεικνύοντας τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από τις απεντάξεις, αλλά και την ανάγκη να υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις και νέες εντάξεις έργων που θα εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός.

Ως βουλευτής, θα συνεχίσω να εργάζομαι διεκδικώντας λύσεις για το Νομό μας και να συνεργάζομαι με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να προχωρήσουν έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Σάμης και τα νησιά μας γενικότερα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης




336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250