Όταν η Γαστρονομία συνάντησε την Οινογνωσία: Επιτυχημένο το σεμινάριο στην Κεφαλονιά

Με μεγάλη επιτυχία διεξαχθεί το σεμινάριο μας «Kefalonia Winemakers - Service & Pairing training» από Genius In Gastronomy !
Ο Γιώργος Λούκας παρουσίασε Κεφαλονίτικες ποικιλίες μέσα από την εξειδίκευση και το Show Off του Service στην εστίαση καθώς και την τελειοποίηση του Pairing.
Επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης και των οινοποίειων, οικοδόμησαν γνώσεις και διευρύναν την εμπειρία τους στο κρασί, κάτι που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες. Ο συμμετέχοντες έλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης υπογεγραμμένες από την Genius in Gastronomy και τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς.
Σε συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς και του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Ευχαριστούμε πολύ το Mythos +estiasis και το Τυροκομείο Γαλιατσάτος.
Σε συντονισμό της Άνθειας Κώτση.