Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης με τον Δήμαρχο Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 16:23

Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης με τον Δήμαρχο Ληξουρίου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή, 5/4/2024, με το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη, στο πλαίσιο των επαφών με όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους των Νησιών μας.

Ο Δήμαρχος μας έκανε μια αναλυτικότατη ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί και για αυτά που πρέπει άμεσα να προγραμματιστούν και να ξεκινήσουν, όπως μονάδα αφαλάτωσης και τεχνητή λιμνοδεξαμενή για να αντιμετωπιστούν τα σημαντικά προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης, καθώς επίσης και ένα σχέδιο διαχείρισης των επιφανειακών υδάτων που πρέπει να ενταχθεί στο Εθνικό Σχέδιο, το οποίο ακόμα δεν έχει εκπονηθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε ως σημαντικότατη ανάγκη ορίζεται επίσης η χρηματοδότηση μελέτης για τη μαρίνα και τον εμπορικό Λιμένα Ληξουρίου από το Λιμενικό Ταμείο ώστε ο Δήμος να μπορέσει να διεκδικήσει χρηματοδότηση για την τουριστική του ανάπτυξη, αλλά και για την γενικότερη οργάνωση των λιμενικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Τέλος, συζητήθηκαν θέματα αθλητικών υποδομών του Δήμου, των Κοινωνικών Υπηρεσιών του καθώς επίσης και το σημαντικό θέμα που έχει προκύψει με την υπηρεσία δόμησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει συνεχή παρουσία με εκπρόσωπό του σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και με θετική ατζέντα θα συμβάλει στο δημόσιο διάλογο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250