Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Συνάντηση με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 21:56

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Συνάντηση με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο

Για τα προβλήματα των τοπικών Λιμενικών Αρχών 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Καππάτο Παναγή προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα των τοπικών Λιμενικών Αρχών καθώς και για γενικότερα θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

 Τέθηκε εκ νέου το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί στην λειτουργία των Υπηρεσιών και στην καθημερινότητα των στελεχών. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη αύξησης των εισακτέων στο Λιμενικό Σώμα για την έγκαιρη κάλυψη του μεγάλου αριθμού συναδέλφων μας που προβλέπεται να συνταξιοδοτηθούν τα επόμενα 2-3 χρόνια.

  Συζητήθηκε το θέμα των εγκαταστάσεων των Λιμενικών Αρχών της περιοχής μας και η ανάγκη αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών, τόσο για τα στελέχη που εργάζονται εκεί όσο και για την βελτίωση γενικότερης εικόνας που αυτές παρουσιάζουν.

 Τέλος, ζητήσαμε την μεσολάβηση του κ. βουλευτή για να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ίδρυση Λιμενικού Σταθμού με έδρα το Ληξούρι και συγκεκριμένα για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος κατόπιν της αριθ. 1000.0/12237/2023/16-02-2023 απόφασης ΥΝΑΝΠ, με την οποία εγκρίθηκε η αριθ. 52/2023 εισήγηση του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού Λ.Σ.

 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Βουλευτή για την εποικοδομητική συζήτηση μας και ευελπιστούμε να ευοδωθούν οι προσπάθειες του για λύση των προβλημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Σταματελάτος Σπύρος                               

Η Γραμματέας Γαλάνη Ελένη




00 inkefalonia general ad 300X250