Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος "Ατρος'' του Πόρου Κεφαλονιάς ευχαριστεί!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:04

Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος  "Ατρος'' του Πόρου Κεφαλονιάς ευχαριστεί!

Ευχαριστήρια επιστολή 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού & Επαγγελματικού συλλόγου (Ε.Ε.Τ.Β.Α) – ΑΤΡΟΣ του Πόρου Κεφαλληνίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην εορταστική εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας μας. Πρώτον από όλους τον ιερέα του χωριού μας τον π. Σπύρο Τζαμαρία, έπειτα τον βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κο Παναγή Καππάτο, τον νυν Περιφερειάρχη κο Ιωάννη Τρεπεκλή που παρόλο που δεν μπορούσε να παρευρεθεί απέστειλε χαιρετισμό μέσω του χωρικού αντιπεριφερειάρχη.

Τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης κο Σωτήρη Κουρή, την θεματική αντιπεριφερειάρχη ιονίων νήσων κα Παπαναστασάτου Ελένη, την Έπαρχο Ιθάκης κα Σαρδελή Σμαράγδα που λόγω ίωσης που την ταλαιπωρούσε απέστειλε χαιρετισμό, τον Δήμαρχο Αργοστολίου και τον Αντιδήμαρχο Ελείου Πρόννων και Τουρισμού κο Κουρκουμέλη Νικόλαο ο οποίος εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο κο Μιχαλάτο Θεόφιλο, τον Πρόεδρο της Διαδημοτικής κο Γαβριελάτο Αργύρη, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κο Γαλιατσάτο Σπυρίδων, την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου κα Σεριάτου Ασπασία και Τσουπάκη Ελισάβετ, τον αντιπρόεδρο των ενοικιαζόμενων δωματίων οι Πρόννοι κο Μενεγάτο Γεώργιο, τον πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πόρου κο Πετράτο Ιωάννη αλλά και όλο το πλήθος του κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους αποτελώντας το τελευταίο έρεισμά αυτού του τόπου.

Ολοκληρώνοντας, ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας στον κο Σπύρο Καγκάδη & στον κο Neil Jackson καθώς και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δίνουν βήμα ενημέρωσης σε όλες τις δραστηριότητες του νοτίου μέρους, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στις ανησυχίες των πολιτών που διαβιούν σε αυτό.

Ο Πρόεδρος                                                      ο Αντιπρόεδρος

Στελλάτος Ελευθέριος                                     Πετράτος Δημήτρης




00 inkefalonia general ad 300X250