Δωρεά 5.000 ευρώ στην Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» - Ευχαριστήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 08:39

Δωρεά 5.000 ευρώ στην Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» - Ευχαριστήριο

"Δωρεά στην Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» από την κ. Μαρίκα Μεταξά στην μνήμη της μητέρας της Λίας Μεταξά"

Η κυρία Μαρίκα Μεταξά, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Mediterranee στην Λάσση Αργοστολίου, ενίσχυσε οικονομικά την Ένωσή μας με το ποσόν των 5.000 (πέντε χιλιάδων)  Ευρώ στην μνήμη της αγαπημένης της μητέρας Λίας Μεταξά για τον έναν χρόνο που πέρασε από τον θάνατο της.

Το Δ.Σ. του ΥΠΕΡΙΩΝΑ, το επιστημονικό-υποστηρικτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας και της Στέγης και κατ΄εξοχήν οι ωφελούμενοι - Άτομα με αναπηρία των δύο δομών στο Ληξούρι ευχαριστούν από καρδιάς την κα Μαρίκα Μεταξά, την ευγνωμονούν για την μεγάλη χορηγία της και πιστεύουν ότι η ψυχή της μητέρας της νιώθει περηφάνεια που η αγαπημένη της κόρη ακολουθεί την φιλανθρωπική της πορεία.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η Λία Μεταξά εκτός από την επιτυχημένη διαδρομή της στον τομέα του τουρισμού την διέκρινε μεγάλη αγάπη για την Κεφαλονιά, αλλά και αλληλεγγύη και φιλανθρωπία για τις ευπαθείς ομάδες του νομού μας.

Αγαπημένη μας κ. Μαρίκα,

Ο  «ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ» σας κάνει μία μεγάλη αγκαλιά, σας εύχεται υγεία προσωπική και οικογενειακή, επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και η ψυχούλα της εξαιρετικής μητέρας σας να συνοδεύει το διάβα της ζωής σας. Η δωρεά σας θα αξιοποιηθεί για την συντήρηση των κτηρίων που στεγάζουν το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με Αναπηρία απ΄ όλο τον νομό μας.

Θα μας δώσετε μεγάλη χαρά, αν μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε από κοντά το έργο μας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,              

Η Πρόεδρος

 

Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

 

Σοφία Λασκούδη


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250