Έκτακτη είδηση: Μετακινούνται δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 15:57

Έκτακτη είδηση: Μετακινούνται δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας Σάμης

Με μία εντελώς παράλογη απόφασή της, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια αποφάσισε σήμερα την άμεση μετακίνηση της μοναδικής παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας Σάμης, κυρίας Τασίας Φλαμιάτου, σε δημόσια δομή υγείας του Αργοστολίου.

Πρόκειται για μία μετακίνηση πέρα από κάθε λογική που έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσιολογικό, τεράστια αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι η συγκεκριμένη παιδίατρος εξυπηρετεί μικρούς ασθενείς από ολόκληρη την ανατολική Κεφαλλονιά, την ώρα που στο νοσοκομείο Αργοστολίου απασχολούνται τέσσερις ιατροί αυτής της ειδικότητας.

Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Σάμης που εξυπηρετεί μία τεράστια έκταση και έναν διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό και αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις τις οποίες θα παρακολουθούμε.

πηγη: poulatakefalonias.gr

 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τάσου Καβαλλιεράτου εκτός από την παιδιάτρο μετακινείται και μια ακόμη γιατρός από το ΚΥ Σάμης στο Ληξούρι.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Η 6η ΥΠΕ με εντέλεστε, διώχνει από το ΚΥ ΣΑΜΗΣ την γιατρό Ξένια Γασπαράτου και την στέλνει στο Ληξούρι και την παιδίατρο Τασία Φλαμιάτου, την στέλνει στο ΙΚΑ Αργοστολίου!!!

Αντί να φέρουν γιατρούς διώχνουν!!!

Χρειάζεται άμεση και διαρκής κινητοποίηση όλων των κατοίκων και φορέων του Δήμου, για να παρθεί πίσω, αυτή η επαίσχυντη απόφαση!!!"




00 inkefalonia general ad 300X250