Η οικογένεια του ΥΠΕΡΙΩΝΑ ευχαριστεί...

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 12:19

Η οικογένεια του ΥΠΕΡΙΩΝΑ ευχαριστεί...

Ευχαριστήρια επιστολή

για την Ναυσικά - Σταυρούλα Αλιβιζάτου και τον Γεράσιμο Αραβαντινό - Φατώρο

Η οικογένεια του ΥΠΕΡΙΩΝΑ (Διοίκηση, προσωπικό και ωφελούμενοι) συγχαίρει τους δύο εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Ναυσικά – Σταυρούλα Αλιβιζάτου και κο. Αραβαντινό – Φατώρο Γεράσιμο για την άριστη συνεργασία που επέδειξαν με το εκπαιδευτικό – υποστηρικτικό προσωπικό στους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ, κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης στο πλαίσιο μεταπτυχιακού που εκπονούν με το Frederick University της Κύπρου και με θέμα την Ειδική αγωγή και εκπαίδευση.

Η Ναυσικά και ο Γεράσιμος ανέπτυξαν με όλους μας σχέσεις ειλικρίνειας, φιλίας, ευαισθησίας, δημιουργίας και εχεμύθειας σε όλους τους τομείς του προγράμματος των δύο δομών. Ξεχώρισαν πραγματικά γιατί αυτό που έκαναν, το έκαναν με αγάπη, ήθος και σεβασμό σε μια ευάλωτη ομάδα συνανθρώπων μας. Παράλληλα και οι ίδιοι δηλώνουν ότι εισέπραξαν από τους ωφελούμενους ευχαρίστηση και χαρά, εμπλουτίστηκαν με γνώσεις και ένιωσαν ότι μπορούν να προχωρήσουν με περισσότερη σιγουριά το εκπαιδευτικό τους έργο. Παράλληλα θα συνεχίσουν εθελοντικά να είναι μαζί μας και να στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια.

Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί αυτή η πρακτική άσκηση – συνεργασία έδωσε σ’ όλους μας την ευκαιρία ότι η κοινωνία μας μέρα με την μέρα κάνει βήματα προόδου, όπου η αναπηρία βρίσκει με αργά αλλά σταθερά βήματα την σωστή της θέση στον τομέα της εκπαίδευσης και της φροντίδας, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,                                                                                        Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                                    Σοφία Λασκούδη


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250