ΚΚΕ: Στο λατομείο “Καλαφάτη” και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν κλιμάκια του κόμματος (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 07:54

ΚΚΕ: Στο λατομείο “Καλαφάτη” και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν κλιμάκια του κόμματος (εικόνες)

ΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

Συνεχείς περιοδείες να φτάσει το μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού

Στο λατομείο “Καλαφάτη” και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν κλιμάκια του κόμματος

Συνεχείς οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς και χωριά, πραγματοποιεί η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ, με σκοπό να φτάσει το μήνυμα ενίσχυσης του Κόμματος παντού μπροστά και στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη.

Μεταξύ των περιοδειών, την Τετάρτη, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος στο νομό Σπύρο Καμπίτση, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο λατομείο “Καλαφάτη”, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Αναφορά έγινε στην κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, με τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΚΚΕ να καλεί σε ενίσχυση του Κόμματος για να δυναμώσουν και οι εργατικές – λαϊκές διεκδικήσεις την επόμενη μέρα των εκλογών, ανεξάρτητα οποιασδήποτε αστικής κυβέρνησης προκύψει απ’ τις κάλπες.

Το πρωί της Πέμπτης, κλιμάκιο της ΤΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, Δημήτρη Μαντζουράτο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Γιάννη Κουρούκλη, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς.

Στις συνομιλίες με τους εργαζόμενους, αναφορά έγινε στην υπερενταντικοποίηση της δουλειάς στο χώρο τους θερινούς μήνες, απόρροια και των ελλείψεων προσωπικού που επικρατούν. Όπως τονίστηκε, η αυξημένη τουριστική κίνηση κάθε καλοκαιριού δεν συνοδεύεται με την αντίστοιχη κάλυψη των αναγκών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους στο χώρο.

Από την πλευρά του, το κλιμάκιο του ΚΚΕ, κάλεσε και στις επερχόμενες κάλπες των βουλευτικών εκλογών οι εργαζόμενοι, ο λαός, να αξιοποιήσουν την πείρα τους, από τη στάση, τις θέσεις των έως και σήμερα κυβερνήσεων, να καταδικάσουν όλους όσοι ευθύνονται για τα προβλήματά τους (κυβερνήσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α.), να μην πεταχθεί καμιά ψήφος στα υποτιθέμενα αντισυστιμικά ή άλλα μικρότερα κόμματα, αλλά να ενισχυθεί αποφασιστικά η δύναμη του λαού με ισχυρό ΚΚΕ.

kkkke1kkkke2kkkke3




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250