Εκδήλωση ΚΚΕ στον Θηράμονα - Γ. Κουρούκλης: Κριτήριο ψήφου να αποτελέσουν και τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 20:10

Εκδήλωση ΚΚΕ στον Θηράμονα - Γ. Κουρούκλης: Κριτήριο ψήφου να αποτελέσουν και τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣτου ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΘΗΡΑΜΟΝΑ

Σταθερότητα για το λαό αποτελεί η ισχυροποίηση του ΚΚΕ!

Γ. Κουρούκλης: “Κριτήριο ψήφου να αποτελέσουν και τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα”

            “Η σταθερότητα που επιδιώκουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. αστικά κόμματα είναι σταθερότητα στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, συνεπώς και μεγαλύτερης αστάθειας για τον λαό”, ανέφερε στην εισηγητική του ομιλία, σε πρόσφατη εκδήλωση της ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ στον Θηράμονα, ο Γιάννης Κουρούκλης, μέλος της ΤΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

                Στη μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, ο ομιλητής επεσήμανε ότι μόνο να χάσει έχει ο λαός απ’ τους σχεδιασμούς των αστικών κομμάτων, ανεξάρτητα της κυβέρνησης που μπορεί να προκύψει (μονοκομματική ή συνεργασίας, φιλελεύθερο – νεοφιλελεύθερο, σοσιαλδημοκρατικό ή άλλο “μανδύα”), την επομένη των εκλογών, καθώς έχουν δοκιμαστεί όλες οι αστικές δυνάμεις στην εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων, δεσμεύονται απ’ τις ίδιες κατευθύνσεις εξυπηρέτησης των συμφερόντων της αστικής τάξης, αλλά και τις επιταγές των ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, απέναντι στα εργατικά, λαϊκά συμφέροντα.

                Εξήγησε, ότι “σταθερότητα για τον λαό σημαίνει να έχει στο πλάι του, όσο γίνεται πιο ισχυρή, εκείνη τη δύναμη που αδιάκοπα και αταλάντευτα τα δίνει όλα για την υπεράσπιση του δίκιου του, μέσα και έξω από τη Βουλή”, δηλαδή “να έχει ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, στήριγμα στον αγώνα του ενάντια στην αντιλαϊκή πολική που είναι δεδομένη και μετά τις εκλογές και ανοίγοντας δρόμο για τη συνολική ανατροπή της”. Τόνισε, ότι για τους εργαζόμενους και το λαό, αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα τον εκλογών και σε άλλο σημείο, ανέφερε:

                «Οι εργαζόμενοι, η νεολαία γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ δεν τους είπε ποτέ ψέματα. Γνωρίζουν ότι δεν θα προδώσει ούτε θα μεταλλάξει την ψήφο και τη στήριξη που θα του εμπιστευτούν. Αυτή η εκτίμηση για τη δράση, τις θέσεις και τη στάση του Κόμματος πρέπει και μπορεί να γίνει πράξη ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού και σε όλες τις επικείμενες εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου».

                Ακολούθησε πλούσια συζήτηση, η οποία επικεντρώθηκε στην υποβάθμιση της Υγείας, στην ερήμωση της υπαίθρου, στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου κ.λ.π., θέματα που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα στο νησί και την περιοχή, και για τα οποία, ο ομιλητής σημείωσε πως πρέπει να αποτελέσουν και αυτά κριτήριο ψήφου για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, των κομμουνιστών, όσων συμπορεύονται μαζί τους, τόσο σε όλες τις κάλπες (βουλευτικές, περιφερειακές, τοπικές), μέσα στο χρόνο, όσο και στους καθημερινούς αγώνες.




00 inkefalonia general ad 300X250