ΣΟΚ: Πραγματοποιήθηκε Οινογνωσία και Σεμινάριο με τον καταξιωμένο sommelier Αλέξιο Μυτακίδη, στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 13:02

ΣΟΚ: Πραγματοποιήθηκε Οινογνωσία και Σεμινάριο με τον καταξιωμένο sommelier Αλέξιο Μυτακίδη, στο Αργοστόλι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τηλ.: 694 8808884

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οινογνωσία Κεφαλονίτικων Οίνων από τον ΣΟΚ (Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς) στο θέατρο Αργοστολίου

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα εχθές, 18 Απριλίου η εκδήλωση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς, Οινογνωσία Κεφαλονίτικων Οίνων και το σεμινάριο με τον καταξιωμένο sommelier Αλέξιο Μυτακίδη, στο θέατρο Αργοστολίου "Κέφαλος"! 

Επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού παρακολούθησαν την παρουσίαση του κ. Μυτακίδη που είχε ως στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών για την καλύτερη παρουσίαση του Κεφαλονίτικου κρασιού προς τους πελάτες τους. Ο sommelier μίλησε για το εμφιαλωμένο κρασί, τον τρόπο σερβιρίσματος και φυσικά για τις Κεφαλονίτικες ποικιλίες και τα σωστά ταιριάσματα τους. 

Ακολούθησε Οινογνωσία από τα έξι οινοποιεία του Συνδέσμου, Gentilini, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέες σοδειές και όχι μόνο, αλλά και να μιλήσει με τους οινοποιούς. 

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς δυναμικά προχωράει σε δράσεις για την ανάδειξη του Κεφαλλονίτικου οίνου και ευχαριστεί όλους όσους είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΣΟΚ, κα. Ιωάννα Χαριτάτου, "Ο λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον σύνδεσμο μας, ήταν η σφοδρή επιθυμία όλων μας να ξανά βάλουμε τον αμπελώνα της Κεφαλονιάς στην θέση που του αξίζει. Σε αυτή τη προσπάθεια οι φυσικοί μας συνεργοί ειστε εσείς οι επαγγελματίες της εστίασης οι πρεσβευτές της γαστρονομικής και οινικής κουλτούρας της Κεφαλονιάς.

«Οποίος θέλει να φτάσει γρήγορα τρέχει μόνος

Οποίος θέλει να φτάσει μακριά τρέχει με άλλους μαζί

Ψηφίζουμε το δευτερο»" 

Δείτε εδώ: Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση οινογνωσίας στο Αργοστόλι!

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας, catering Στατέρη, τον υποστηρικτή μας τυροκομικά Γαλιατσάτος, καθώς και το θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».   

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο facebook και Instagram @kefaloniawinemakers.  




00 inkefalonia general ad 300X250