Το Βαλλιάνειο ΓΕΛ Κεραμειών ευχαριστεί την Σάντρα Λυκιαρδοπούλου για την σπουδαία προσφορά προς το σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 13:00

Το Βαλλιάνειο ΓΕΛ Κεραμειών ευχαριστεί την Σάντρα Λυκιαρδοπούλου για την σπουδαία προσφορά προς το σχολείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο του Βαλλιανείου ΓΕΛ Κεραμειών προς την κ. Σάντρα Λυκιαρδοπούλου

Ο διευθυντής του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών απέστειλε στην κ. Σάντρα Λυκιαρδοπούλου την ακόλουθη ευχαριστήριο επιστολή:

Αγαπητή συμπατριώτισσα κ. Λυκιαρδοπούλου,

Εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Μαθητικής Κοινότητας του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας υπέρ του σχολείου μας  της κάλυψης των εξόδων τοποθέτησης πλήρους ηχητικού εξοπλισμού και καλωδίωσης στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο του σχολικού συγκροτήματος Κεραμειών (ηχεία, μικρόφωνα, κονσόλα ελέγχου, ενισχυτής, καλωδίωση, βάσεις τοποθέτησης, κ.τ.λ).

Ο εξοπλισμός έχει ήδη τοποθετηθεί στο θέατρο σε καλή λειτουργία και από δω και πέρα θα συνιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για την άψογη τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης σχολικών, καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων στο Λυκιαρδοπούλειο θέατρο, χάριν της μαθητικής Κοινότητας όλων των σχολείων των Κεραμειών, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με τον τρόπο αυτό η ευεργετική συνεισφορά του αειμνήστου συζύγου σας, αλλά και εν γένει της οικογένειας Λυκιαρδοπούλου που οικοδόμησαν το Θέατρο, το Γυμναστήριο, και πολλά ακόμη έργα υποδομής και εξωραϊσμού του γενέθλιου τόπου, συνεχίζεται ως παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και ως ένδειξη φιλοπατρίας και αλληλεγγύης, στο πνεύμα μιας παράδοσης αιώνων κεφαλληνιακής ευεργεσίας.

Ιδιαίτερα μας συγκινεί και η δωρεά στον μουσικό όμιλο του σχολείου μας της κιθάρας σας– οικογενειακού σας κειμηλίου, γεγονός που δείχνει και τη βαθιά ανθρώπινη σχέση που σας συνδέει με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Γι’ αυτό θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να σας δούμε και σε κάποια από τις εκδηλώσεις του σχολείου μας που προσεχώς θα οργανωθούν στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο – που ευελπιστούμε να αποτελέσει κύτταρο δημιουργίας και πολιτισμού τόσο για τα σχολεία όσο και για τους  εν γένει  κατοίκους των Κεραμειών.

Ο Διευθυντής

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250