Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης αποχαιρετά τον Νεκτάριο Σαντορινιό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:32

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης αποχαιρετά τον Νεκτάριο Σαντορινιό

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ για Νεκτάριο Σαντορινιό

H Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Κεφαλονιάς Ιθάκης αποχαιρετάει σήμερα ένα δραστήριο και μαχητικό σύντροφο, τον Νεκτάριο Σαντορινιό, που έφυγε μόλις στα 51 του χρόνια μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, ενεργό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρέτησε το κόμμα από το 2008 ως και το 2014 ως Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου. Μέλος της Κ.Ε για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα. Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου (2012-2014) με την παράταξη «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό».

Βουλευτής από το 2015 αναλαμβάνει το 2016 το χαρτοφυλάκιο της Νησιωτικής Πολιτικής, ως Υφυπουργός και το 2018 ως Αναπληρωτής Υπουργός ενώ το  2019 επανεκλέγεται και αναλαμβάνει, ως επικεφαλής, τον Τομέα Ναυτιλίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Τα Ιόνια Νησιά κι η Κεφαλονιά με την Ιθάκη του οφείλουν πολλά γιατί ήταν ο άνθρωπος, που ως υπουργός  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στο τραπέζι το μείζον ζήτημα  της νησιωτικότητας όχι μόνο για το Αιγαίο αλλά και τα νησιά του Ιονίου, ήταν  εκείνος που εφάρμοσε   το Μεταφορικό Ισοδύναμο, το μόνιμο μέτρο που αναγνωρίζει στην πράξη την απομόνωση των νησιών και τέλος, ο άνθρωπος που επιδότησε σε μόνιμη βάση κι επαναλειτούργησε τη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους στενούς συνεργάτες και συντρόφους που μόνο με υπερηφάνεια πρέπει να τον θυμούνται.

Αργοστόλι 13 Φεβρουαρίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250