Ευχαριστήριο του απερχόμενου Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, Κωνσταντίνου Ψαρρού

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 19:20

Ευχαριστήριο του απερχόμενου Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, Κωνσταντίνου Ψαρρού

Ευχαριστήρια Επιστολή

       Αποχωρώντας από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, για την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ευβοίας, ως Διοικητής αυτής, λόγω πρόσφατης μετάθεσής μου, μετά από 2 χρόνια θητείας μου στη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, σε όλη την τοπική κοινωνία, την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Παλικής, Ιθάκης, την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τη Διέθυνση Δασών Κεφαλληνίας, το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το ΕΚΑΒ, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας, καθώς και τις Οργανώσεις του Νομού, όπως και ιδιώτες και επιχειρηματίες που με προσωπική πρωτοβουλία επιδείκνυαν  την συμπαράστασή τους στο έργο μας.

       Την ευγνωμοσύνη μου θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και στον καθένα ξεχωριστά, της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, της Π.Υ. Αργοστολίου, της Π.Υ. Α/Λ Κεφαλονιάς, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Σάμης, Ληξουρίου και Ιθάκης, στους υπηρετούντες  στην 359 ΜΑΕΔΥ (PZL) που εδρεύει στον αερολιμένα Κεφαλονιάς, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.  

       Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Εθελοντικές Ομάδες του νησιού  (ΕΟΔ Κεφαλονιάς, ΕΟΔ Παλικής, ΕΟΔ Ερίσου, ΕΟ Ελειού  Πρόννων, ΕΟΔ Πυλάρου, ΕΟΔ 21ας Λειβαθούς) για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν στην Υπηρεσία μας, δίνοντας λύσεις, ενισχύοντάς μας κατά τη διαχείριση συμβάντων πυρκαγιάς κλπ., συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Μετά τιμής

Κωνσταντίνος Γ. Ψαρρός

Πύραρχος Γ.Κ.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250