Ο Δήμος Αργοστολίου συμπαραστέκεται στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας - Συγκεντρώνει Ανθρωπιστική βοήθεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 13:13

Ο Δήμος Αργοστολίου συμπαραστέκεται στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας - Συγκεντρώνει Ανθρωπιστική βοήθεια

Στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι πλήττονται από τους φονικούς σεισμούς που προκάλεσαν την απώλεια της ζωής χιλιάδων ανθρώπων συμπαραστέκεται ο Δήμος Αργοστολίου.

Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια και καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν στη δράση αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση του ανθρωπιστικού υλικού θα γίνεται από σήμερα Τρίτη έως και την Πέμπτη, από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2023, αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας,  Σουηδίας 11, στο Αργοστόλι καθώς επίσης και στα κτίρια των Κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητες Ελειού-Πρόννων (Κοινοτικό κατάστημα Πόρου),Λειβαθούς (Κοινοτικό κατάστημα) καθώς και  στο Κοινοτικό κατάστημα Ομαλών.

Απαιτούμενα είδη:

  • Είδη ατομική υγιεινής.
  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επιδέσμους, κ.ά.).
  • Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα.
  • Βρεφικές τροφές, γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, και
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας-ξηρά τροφή (κυρίως κονσέρβες).

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου, καλώντας στα τηλέφωνα 26710-22506 (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας)  και 26710-22395 (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά).

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250