Διονυσία Μενεγάτου: Tο σπίτι της Αγάπης και το Δέντρο της εύφορης γης, σημεία προσφοράς και αναφοράς για τον Κατελειό (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 09:12

Διονυσία Μενεγάτου: Tο σπίτι της Αγάπης και το Δέντρο της εύφορης γης, σημεία προσφοράς και αναφοράς για τον Κατελειό (COSMOS 96,5)

 

H κάτοικος του Κατελειού Διονυσία Μενεγάτου, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τις πολύ ωραίες εικόνες που προσφέρει το χωριό, στο οποίο χώροι όπως η στάση του Λεωφορείου έχει μεταμορφωθεί στην στάση της Αγάπης.

Όπως ανέφερε στο σημείο που βρίσκεται η στάση του ΚΤΕΛ – όπου δίπλα υπάρχει και το δέντρο της γνώσης που είναι γεμάτο βιβλία – μεταμορφώθηκε στο σπίτι της Αγάπης. «Το κάναμε γνωστό σε όλους και πλέον μας φέρνουν τα δώρα τους, ρούχα, παπούτσια ακόμα και πίνακες… Και όποιος έχει ανάγκη από κάτι μπορεί να πάει να το πάρει» υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι αυτές οι προσφορές την γεμίζουν με συγκίνηση.

Εξήγησε ότι και το δέντρο της γνώσης προσφέρει, καθώς αρκετός κόσμος δανείζεται βιβλία ενώ και η προσφορά  του κόσμου είναι μεγάλη. Τέλος, αναφέρθηκε στο δέντρο που στόλισε – θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα στα παιδιά – το δέντρο της εύφορης γης. « Ήθελα να το κάνω για να δώσω ένα μήνυμα στους νέους, στολίζοντας το με όλα τα φρούτα» υπογράμμισε θέλοντας να τονίσει το πόσο σημαντικά είναι τα φρούτα και όλα όσα δίνει η φύση.

Ακούστε όσα είπε η κα Μενεγάτου




00 inkefalonia general ad 300X250