Σε χρώμα πορτοκαλί το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου - Διαβάστε τον λόγο (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:22

Σε χρώμα πορτοκαλί το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου - Διαβάστε τον λόγο (εικόνες)

Και φέτος ο Δήμος Αργοστολίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου, το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», απόψε και αύριο, φωτίζεται με χρώμα πορτοκαλί, το οποίο είναι το επίσημο χρώμα της διεθνούς ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Παράλληλα, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τιμά την 25η Νοεμβρίου, με τις δράσεις του με μήνυμα «δεν είσαι (η) μόνη – δεν είσαι μόνη».

Απόψε με την κινηματογραφική ταινία «WhatWillPeopleSay» στο Θέατρο «Ο Κέφαλος» και αύριο το πρωί με την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών (StreetWork).

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στην οδό Π.Βαλλιάνου, η δράση που θα περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικού εντύπου και ενημέρωση των πολιτών για θέματα έμφυλης βίας αλλά και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του κέντρου.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετέχουν τα στελέχη από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου, το ΚΕΘΕΑ Ιονίων Νήσων, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ληξουρίου & και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σάμης.

Πολλά μπράβο για όλες αυτές τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

DSC 0010DSC 0016DSC 0033DSC 0039