Ληξούρι: Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου στο γήπεδο Άγιος Αντώνιος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 11:00

Ληξούρι: Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου στο γήπεδο Άγιος Αντώνιος

Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία, η εκμίσθωση κυλικείου που ευρίσκεται σε ισόγειο χώρο κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Ληξουρίου Δ.Ε. Παλικής στη θέση Άγιος Αντώνιος με την επωνυμία «Α.Ο. Παλληξουριακός».

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ληξουρίου(αίθουσα Αθηνάς Τζουγανάτου-1 ος όροφος-οδός Παπά Χαρ. Γραικούση, Ληξούρι Κεφ/νίας), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται ενώπιον της Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών από ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. και η υποβολή των προσφορών θα ξεκινήσεις στις 11:00 π.μ.

Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας μέχρι την λήξη των προσφορών.

Η τιμή εκκίνησης ορίζεται στο ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00 €) μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετοχής πρέπει να υποβάλουν με ποινή αποκλεισμού: γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Τ.Π.Δ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, ποσού ίσου προς το ένα δέκατο (1/10) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς που υπολογίζεται για χρόνο μισθώσεως ενός έτους, ήτοι ποσού 180 ευρώ.

Η παραχώρηση θα αρχίσει από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου και για τρία έτη. Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία καθώς και το πλήρες κείμενο που περιλαμβάνει όλους τους όρους της διακήρυξης μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου τηλ.: 2671360904.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250