Χρήστος Δάβουλος: «Απάντηση στον κύριο Mατιάτο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 08:16

Χρήστος Δάβουλος: «Απάντηση στον κύριο Mατιάτο»

Αχ, φίλε Πάνο, αχ. Προφανώς στο χωριό σου δεν ισχύει το ρητό «το π...ί σου και την υπογραφή σου να προσέχεις που τα βάζεις», ούτε το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Δεν φτάνει λοιπόν που μπλέχτηκες σε μία υπόθεση ποδοσφαιρική, που δεν σε αφορούσε, παρακινούμενος μάλιστα από ξεκάθαρη κομματική προδιάθεση, ζητάς και τα ρέστα για το δικό σου λάθος. Αφού όμως πας γυρεύοντας κι επειδή όπως λένε στο δικό μου το χωριό «η κατσίκα τρίβεται στου τσοπάνη την γκλίτσα γιατί θέλει ξύλο», λάβε κι εσύ την απάντησή σου.

1ον) Την απολογία σου κράτησέ την για τον Σ.Ε.Π.Κ. όπου θέλω να πιστεύω ότι θα σε καλέσουν οι δάσκαλοί μου στην ειδικότητα του μπάσκετ στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, ένας εκ των οποίων είναι αυτή τη στιγμή ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Π.Κ. (οι άλλοι δύο είναι οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι του Συνδέσμου, ενώ ο νυν Πρόεδρος υπήρξε μαθητής του ενός εκ των δύο στο ίδιο Πανεπιστήμιο). Σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή μη εκ μέρους τους, να τους μεταφέρεις (αφού είστε και σε επικοινωνία) ότι, για μένα τουλάχιστον, διαγράφεται από τη μνήμη μου το πέρασμά μου από το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών.

2ον) «Λάσπη» δεν σου έριξε κανείς ούτε και είχε καμία πρόθεση κανείς να ασχοληθεί μαζί σου, αντίθετα εσύ την έριξες με το φτυάρι σε «συναδέλφους» σου, μαζί με τους υπόλοιπους πέντε, απρόκλητα, αφού πουθενά στην ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Κ.Ι. για τον Κατίδη δεν αναφερόντουσαν, αν δεν κάνω λάθος, τα ονόματά σας, ούτε τα υπόλοιπα περί «Χ.Α.» στα οποία αναφερθήκατε. Τώρα αν αυτός που σε έβαλε να υπογράψεις την ανακοίνωσή σας, σου διάβασε και την ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Κ.Ι. χωρίς εσύ να έχεις δει με τα μάτια σου ούτε τη μία ούτε την άλλη, πρόβλημα δικό σου.

3ον) Όταν εσύ έχτιζες τη μεγάλη προπονητική καριέρα σου στην Κεφαλονιά (εκ του ασφαλούς), είναι γεγονός ότι κάποιοι άλλοι έλειπαν από το νησί, γιατί πάλευαν με τα «θηρία» στην Αθήνα (ρώτα για να μάθεις). Καλά είναι πριν να μιλάς για οποιονδήποτε να τον γνωρίζεις.

4ον) Πιθανώς να μη γνωρίζεις ορολογίες στον προπονητικό χώρο, γι' αυτό να σε ενημερώσω ότι ο όρος «εμπειρικός» αναφέρεται σε όσους προπονητές δεν έχουν τελειώσει Τ.Ε.Φ.Α.Α. ασχέτως διπλώματος προπονητικής.

5ον) Στα χρόνια ενασχόλησής μου με το μπάσκετ, δεν διαπίστωσα καμία ευαισθησία ούτε με το ρατσισμό ούτε με τους «έγχρωμους» (sic). Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Τώρα αν εσύ και όποιοι άλλοι του μπάσκετ στους οποίους αναφέρεσαι, έχετε ιδιαίτερες υπερευαισθησίες με τους «έγχρωμους», δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από «καλά κρασιά και καλούς απογόνους».

6ον) Καλούς κομματικούς αγώνες αγαπητέ Πάνο, εκεί όπου εσύ κι οι φίλοι σου αποδεικνύεστε μεγάλα ταλέντα και χαιρετίσματα στην εξουσία._

Χ. Ι. Δάβουλος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
(Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Α΄ Κατηγορίας)
Προπονητής Ποδοσφαίρου
(Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Α΄ Κατηγορίας)
Γραμματέας Σ.Π.Π.Κ.Ι.




00 inkefalonia general ad 300X250